Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 172

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 172 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 172

#132053 Ilmoita asiaton viesti
♠ Prozac ♠
Participant

Etänäätä

Kurkkasin onko estraditaiteilijan viimeisin hengellinen haastattelu jo julkaistu eri medioissa mutta Jukka Stockholm on jemmannut materiaalin niin hyvin että ei löydy mistään hänen kanaviltaan. Liekö sitten haastattelupalkkiosta epäselvyyttä vai onko materiaali taas niin julkaisukelvotonta että jouhannan hehkutus tästäkin asiasta oli taas täysin turhaa.

Julkaistiin youtubessa ja srk.n uskiskanavalla. Villi veikkaus Tunkki alkanut vaatimaan rahaa eikä ollutkaan ”pyyteetön” julkkiksen varoitusvideo mikrosirusta. Aikaisemmin on Tunkki maininnut kuinka hänen ”julkkis” statuksellaan uskikset yrittää rahastaa.  Taikka sitten papan osuuden takia poistettu? Helppohan se olisi leikata pois. Outo juttu olen kanssa muutamana päivänä etsinyt kyseistä videota, ei löydy.
Aikaisemmin löytyi myös etusivulta heidän sivuiltaan. Ei ole enään.
http://www.biblecenter.se/jeesusonherra/

Ystävällinen uskovainen vastailee jälleen kerran niin kauniisti mikrosiru/haastis juttuun.

  • monannoes@johanna_tukiainen_official Missä kohtaa tarkalleen raamattu sanoo, että tulevaisuudessa teille tarjotaan mikrosiruja jotka ovat saatanasta? Aivan, ei sitä sanotakkaan. Mutta vääräuskoiset ja raamattua väärin tulkitsevat kuten sinä levitätte vääriä oppeja. Se on iso synti ja jumalanpilkkaa väärentää jumalan sanomaa ja raamattua!! Pidä se mielessä, jumala kyllä näkee!
  • johanna_tukiainen_official@monannoes: Et osaa näemmä pitää päätäsi kiinni! Et myöskään osaa lukea! Tekstissäni olen kirjoittanut Raamatun kohtia; mm. Ilmestyskirja 13:16-18. Pedonmerkki on ihmisen luku kerrottuna kuudella. Se lukuarvo on ollut jo kauan aikaa mm.kaikkien myytävien tuotteiden koodeissa piilotettuna. Tämän tietävät suurin osa kristityistä. Ilman pedonmerkkiä ”ei voi ostaa eikä myydä” ja ihminen ottaa sen ”oikeaan käteensä tai otsaansa.” Tuleeko mieleen mitään merkkiä erityisesti……..? Tulee: Ja se on RFID mikrosiru. Se hivutetaan ihmiselle hitaasti ja salakavalasti; mm.suoramaksut, sirut luottokorteissa, puhelimissa jne. Kännyköillä mahdollisuus maksaa jne. Siten ihminen alkaa ajattelemaan; että tämä on vain kehittynyttä teknologiaa. Jerusalemin konferenssissa viime kesänä sanottiin; että vaikka jostain syystä itse varsinainen pedonmerkki ei olisikaan mikrosiru, niin sitä EI saa silti missään nimessä ottaa. Se laittaa ihmisen täyden kontrollin alle ja suoraan Uuden Maailmanjärjestyksen täydeksi orjaksi. Sinussa oleva väittelyn henki on btw myös henki; josta pitää rukoilla vapautusta pois.

Edit: Linkit on poistettu myös Tuksun instakuvasta.