Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 172

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 172 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 172

#132062 Ilmoita asiaton viesti
Minnili
Osallistuja (Participant)

Udin Bemari
Osallistuja

  • johanna_tukiainen_officialTätini ja minä omistamme asunnon Lidingössä, ja saan yhdeltä heistä myös muuttoapua ? tai olemme osakkaina, emme omista sitä. En olisi muuten saanut vuokra-asuntoa ilman sukulaistani.

En kyllä tajunnut tuosta mitään…

Eli omistavat mutta eivät omista mutta ovat osakkaita(eli omistavat), ja kun Ruotsissa omistaa asunnon saa luvan vuokrata toisen asunnon?

Ruotsissa paikalliset asumisoikeusasunnot ovat suosittuja. Niitä saa joillakin edellytyksillä vuokrata eteenpäin määräajaksi.

Puhdasta paskaahan se on, että Tuksu olisi saanut asumiseensa millään diilillä mitään asuntoa Tukholmasta.

Tarpeeksi kun latoo kruunuja tiskiin niin sitähän saa  vuokrattua asunnon vaikka kuninkaanlinnan naapurista  tai ostettua ihan omaksi koko asunnon. Tuksun tapauksessa sitä valuuttaa ei ole sellaiseen kun kyseessä on virallisestikkin ulosotossa varattomaksi todettu taparikollinen.

Suomessakin asunnon vuokraaminen on vähintään yhtä haastavaa kun homma kusee jo siihen kun vuokranantaja katsoo luottotiedot ja tilaa mahdollisesti ulosottorekisteristä otteen.

Milloin on muuten viimeinen varma havainto näädillä siitä missä Tukevainen nyt on? Eli onko häätö-lokki palannut jo Vellilään vai vieläkö loisii Tukholmassa?