Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 172

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 172 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 172

#132068 Ilmoita asiaton viesti
LuottoEksyttäjä
Participant

JMT

Kokkaan isälleni juuri (Instagram sivuillani suomalaisten haukkumaa Macaroni & Cheese) ruokaa; mutta lisään siihen kaikkea ihanaa kuten suuria herkkusieniä! 🙂 Eilen kylvetin taas isäni; pesin hänen tukkansa ja annoin hänelle pitkän jalkahoidon. Tästä tuli yksi Tärkeä asia mieleen; joka minulle opetettin Jerusalemin konferenssissa viime kesänä 2017:

Jos jollain on ”hampaankolossa” jotain ihmistä vastaan jotain, tai jäänyt vanhoja asioita painamaan toista ihmistä kohtaan jne. jne; niin yksi Tärkeä anteeksiannon ja sovinnon osoitus maailmanlaajuisesti on toisen ihmisen jalkojen peseminen. En kommentoi tässä asiaa enempää; mutta tätä kannattaa jokaisen ihmisen ajatella. Meidän tulee antaa anteeksi niille jotka ovat Meitä vastaan rikkoneet, jotta itse tulisimme myös anteeksi annetuiksi. RAKKAUS ei koskaan kuole; kaikki muut armolahjat katoavat jne. LOVE NEVER FAILS!

 Lisään tähän vielä; että hoidan isääni puhtaasta rakkaudesta, en muusta. Ettei sanojani yritetä vääntää väärin. Mutta Jerusalemin kokouksessa puhuttiin siitä; kuinka toisen jalkojen peseminen on Tärkeä osoitus anteeksiannosta.