Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 172

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 172 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 172

#132151 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Sain tallaiset pinkki safiirikorvakorut lahjaksi!!! ? Salaiselta ihailijalta!”

Äidinkielen ja psykologian opettajat itkevät posket valuen. Äidinkielen opettaja itkee kun hän näkee millaista tekstiä Tuksu tuottaa. Psykologian opettaja itkee valehtelun takia. Kemian/fysiikan opettaja itkee kenties Tuksun tietämättömyyden takia.

Tuksu ei osaa ottaa noin tarkkaa lähikuvaa. Kuva on imuroitu jostakin, kuten joku täällä jo epäilikin. Tuksu ei näytä muistavan, että pinkkejä safiireja ei ole. Eiköhän kyseessä ole ns. ruusukvartsi. Tuota kvartsia löytyy myös Suomesta ja hiottuina ne ovat kauniita. Tuksun korvanlehdissä ei ole ollut mitään vikaa. Hän on esitellyt naamaansa niin usein. Muka jokin korjausleikkaus. Onhan madamelta revitty puolet hiuksista ja korvista, ainakin hänen kertomansa mukaan. Hänellä on kuitenkin ilmiömäisen nopea hiustenkasvu.

No…odotellaan kun korvanlehdet ovat muka kunnossa. Saamme sitten nähdä nuo 3,50 euron korvakorut. Tai emme näe niitä koskaan. Onhan se kiva valehdella jostakin ihailijasta ja ”kalliista lahjasta”. Näädät tulevat kateellisiksi. Kyllä kalliimpien korujen lahjoittaja on tuntenut lahjan saajan jo pitkä aikaan. Liekö velli pistetty asialle? Tai sitten Tuksu on selaillut kuvia netistä ja löytänyt tuon kuvan. Eivätkä nuo korvakorut paina niin paljon, etteikö niitä voisi jo pitää. Kun prinsessa rakastaa kaikkea pinkkiä. Tuksun pitäisi todellakin saada jokin iso tiara ja valtikka. Molemmat voisivat olla muovia, mutta Tuksu olisi onnellinen. Kas kun frouva ei väitä kruununprinsessalla olevan samanlaiset korvakorut? Valmistaja lienee Cartier? Laitapa Tuksu vielä hintalappu tai mielellään kuitti noiden korvakorujen viereen. Kukkia suoraan kampaamoon chileläiseltä lentokapteenilta (mistä hän tiesi kampaamon nimen ja osoitteen?) ja nyt nuo korvakorut salaiselta ihailijalta. Joko sait taas käyttää vellin luottokorttia, vai mistä löysit kuvan.  😀

Et ole aikoihin esitellyt niitä hääpukujasi. Olisiko jo aika esitellä se 50 kg painava käsintehty hääasu? Sinulla taitaa olla nyt jo 3 – 4 hääasua. Monestiko aiot mennä naimisiin ja kenen kanssa? Olet hyvä valehtelemaan, mutta valitettavasti et onnistu k-settamaan meitä näätiä. Ehkä joku ihailijasi (joku mt-potilas) saattaa uskoakin), että sait muka nuo korvakorut.

Joko Lidingön raikkaanvalkea ja pinkki asunto on kunnostettu ja sisustettu? Myypä juttu sitten Sevenille, niin voit tienata 777 euroa. Onko asunnossa oikein ”ocean” view? Odotamme kärsimättöminä ja kateellisina kuvia uudesta edustuskodistasi. Onko kylpyhuoneessa ja saunassa lattialämmitys? Saunat ruotsalaisissa kerrostaloissa ovat aika harvinaisia. Satuin nuorena käymään Göteborgin yliopiston opiskelijoiden asuntoalueella. Sangen suurella alueella oli vain yksi sauna. Ehkä nyt rakennuksia on uudistettu ja saunoja on enemmän.