Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 174 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

#135049 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Osallistuja (Participant)

”Suomalaisten herjat koskien minua netissä ovat valetta jotka tulevat sielunvihollisesta.”

Entä omat valheesi ja toisten ihmisten herjaaminen somessa? Tuleeko se ohje Jumalalta? Valehtelet niin paljon, ettet itsekään muista mitä olet valehdellut. Nyt mm. raittiutesi on kestänyt jo kaksi (2 !!!!) vuotta! Eikö repsahduksia lasketa? Eikä kertapanojakaan?

”Uudesta kodistani tulee sen verran erikoinen ja oikeasti tosi nätti; että uskoisin että myös joku lehti tulee tekemään jutun jossa on sitten kunnon kuvat kaikesta. Minulla on paljon suloisia yksityiskohtia; kuten pinkki kahvinkeitin, sekä tärkeitä siunattuja asioita; kuten huiveja, kukkaseppeleitä sekä tauluja Jerusalemista.”

Kyllä – ehdottomasti! Lehdet varmaan kilpailevat pääsystä kotiisi. Peräti pinkki kahvinkeitin! Eihän sellaista ole kenelläkään muulla. Luuletko kukkaseppeleiden (muovia tai silkkiä, mutta kuitenkin tekokukkia) ja mauttomien uskonnollisten rihkamataulujen kiinnostavan ketään toimittajaa? Jos joku toimittaja erehtyisi tekemään jutun kodistasi, niin tuo toimittaja saisi varmaan potkut. Sinulla ei ole kodissasi mitään tyylikästä ja kaunista. Kotisi on täynnä mautonta rihkamaa. Tuollaisen toimittajan pitäisi olla täysin hullu. En usko, että kukaan tulee anomaan pääsyä kotiisi tekemään juttua kodistasi. Otapa siis itse yhteyttä sisustusalan lehtiin ja tarjoa heille pääsyä kotiisi. Montako toimittajaa ja kuvaajaa tulee paikalle? Arvioisin, että kuviesi perusteella lehtien toimituksissa naurettaisiin makeasti. Lisäksi sinun kannattaa ottaa yhteyttä puutarha-alan lehtiin. He suorastaan janoavat pääsyä kuvaamaan pinkkiä puutarhaasi! Voit sitten esitellä voikukkia auringonkukkina. Voit ostaa valmiita taimia joita sitten ”asettelet” puutarhaasi. Yritä muistaa paremmin kukkien ja taimien nimet. Olethan myös puutarha-alan ammattilainen.

Lehtiä varmaan kiinnostaa myös saunasi. Sellaista ylellisyyttä ei ole kenenkään muun suomalaisen kodissa. Voit kehua myös suihkulla ja WC-istuimella. Hankipa WC-istuimeen pinkit kannet. Eiköhän sellaisia löydy ja velli maksaa kaiken. Sinun kannattaa ottaa yhteyttä myös naistenlehtiin, koska olet loistava kokki. Kiinalainen kalapata on ”pravuurisi” ja se vie kielen mennessään. Poulikypsä kana, mediana, voisi myös olla yllätys toimittajille. Ainakin siinä vaiheessa kun he ovat sairastuneet salmonellaan.

Valitit aikaisemmin, että kateelliset suomalaiset ovat poistaneet kaikki kauniit ja tasokkaat tanssiesitykset youtubesta. Se on mahdotonta. Joten laitapa sinne itse niitä upeita videoita noista Miamin glamour-ajoista. Kukaan ei pysty poistamaan niitä elleivät ne loukkaa ketään. Videosi kertovat hienosta tanssi-ja laulutaidoistasi. Lisäksi ne kertovat Dolls Co Ltd:n loistoajoista jolloin koko USA:n hienoimmat yökerhot ja teatterit rukoilivat teitä esiintymään. Koska osaat ilmeisesti kuvakäsittelyn avulla muokkaamaan rumaa naamaasi, niin kyllä sinun on osattava ladata youtubeen niitä upeita videoita. Kerropa miten osaat käsitellä kuviasi siten, että näytät 20 vuotta nuoremmalta. Vai pakotatko vellin tekemään tuon työn?