Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 174 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

#135075 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Osallistuja (Participant)

”Ennen Apu-lehden ja rva Hietamiehen juttua olisin ollut vahvasti samaa mieltä, mutta kun Eve H nieli nahkoineen karvoineen Paksun tarinat lakkasin ihmettelemästä mitään. Seiskan ja Hymyn suhteen oli toivo mennyt aikoja sitten.”

(PKS1)

Olet oikeassa PKS1. Seven ja Myhy tuntuvat uskovan kaiken sen p-kan mitä tuo ämmä suoltaa. Kenties näemme ensi kuussa ko. lehtien paperiversiona seuraavan ”uutisen”. ”Kohukaunotar Johanna Tukiainen esittelee kauniin edustuskotinsa Loviisassa.”

Ihmeellistä miten tuon ämmän ajatusmaailma ja mielipiteet muuttuvat. Tuo yksisarvinen on kauheaa rihkamaa. Vielä noin vuosi sitten yksisarvinen oli suoraan helvetin edustaja, mutta nyt kai se on pyyhitty pyhällä risiiniöljyllä, joten tuo korvaamattoman kallis yksisarvinen onkin sallittu. Sama koskee Hello Kitty-rihkamaa. Miten 40-vuotiaalla naisella voi olla noin lapsellinen maku?! Yksisarvinen muovikuvun alla ja kun kupua/suojaa ravistaa, niin värikkäät ja keinotekoiset lumihiutaleet leijuvat nesteessä. Tuo on varmaan Tuksun rakkain ja kallein esine? Olen varma, että jos antaisin tuollaisen rihkamalahjan lapsenlapselleni, niin hän varmaan suuttuisi ja pettyisi pahasti.

Ehdottomasti Myhyn tai Sevenin täytyy kuvata tuo yksisarvinen ja sitä täytyy kehua: ”Johanna rakastaa kaikkea kaunista ja romanttista. Tämä kaunis yksisarvinen on rakas muisto Thaimaasta. Johanna pitää prinsessasisustamisesta ja hänen kauniissa kodissaan on paljon arvokkaita ja rakkaita esineitä. Huomatkaa kaunis ja tyylikäs vaaleanpunainen lipasto. Se on edesmenneen, rakkaan Julia-siskon entinen lipasto. Tässä vaiheessa Tuksu pyyhkii kyyneleitä silmäkulmistaan, koska hän edelleen kaipaa rakasta siskoaan joka on nyt taivaassa ja vieläpä enkelien yläpuolella.”

Myös nuo kankaasta tehdyt kukat ovat mauttomuuden armonlahjan huippu. Ämmä ei osaa kai hoitaa oikeita kukkia, joten hän suosii tekokukkia. Ne näädät jotka ovat käyneet Venäjällä ja jollakin venäläisellä hautausmaalla ovat huomanneet venäläisen tavan. Haudoilla näkee tekokukkia! Sitten kun meikäläinen pukkaa horsmaa ja joku sukulainen tai ystävä toisi haudalleni tekokukkia, niin suuttuisin h-tisti joko helvetissä tai taivaassa. Pitäisin asiaa v-tuiluna. Sama juttu muovisten tai kipsisten enkelien suhteen. Ei mitään Made in China-rihkamaa haudalleNI.

Tuksulla on todella mauttomuuden armonlahja sekä sisustamisen ja pukeutumisen suhteen. Hänellä on myös valehtelun ja kehumisen armonlahja. Hän osaa valehdella jopa englanniksi ja ruotsiksi.