Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 174 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

#135098 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Osallistuja (Participant)

Aurajuustokermaseiti tai -lohi on ainakin saatanasta ja ihan marine spirit kamaa. Ja jokainen kuka sitä syö, joutuu henkivaltojen riivaamaksi.

Johannan pinkkikoti on tosiaan kuin 3-5v tytön oma huone. Ihan söpöä ja  siedettävää silloin, mutta kun tyyli on jäänyt päälle nelikymppiselle ämmänketkulle, niin siinä ei ole huvituksella rajaa. Muistelen aivan kuin olisin nähnyt noita plyyssi kukkasia jossain kaupassa , ihmetelleeni että kaikkea rumaa sitä kehdataan myydäkin, vai olenko nähnyt unta? Olisiko ollut Tokmanni tms? Löytääkö joku kuvahaun taitava jostain moisia?

Olisipa mukava saada tuoreita kuvia ankaran sisustamisen tiimellyksen keskellä vieläkin olevasta kaksiosta. Ei oikein anna täyttä kuvaa kaikesta kadehdittavasta upeudesta nuo kuvat maljakoista ja muista yksityiskohdista. Toivottavasti tämä enteilee sitä että täydeĺlinen sisustus reportaasi on luettavissa sevenistä lähitulevaisuudessa kunhan sisustus on viimein valmis saunaa muöten ja kenties ihastuksesta haljetakseen olevat muratit vierailulla. Karvapala lattialla näyttää kyllä tosi likaiselta. Yksi ihan tuore keltainen kusiläikkäkin siinä. Koirista varmaan miellyttävä tuollainen pehmeä wc, ei tarvitse liukkaalla laminaatilla kyykistellä ja tikistää.

(Koira OT alkaa tästä). Sitä mietin, että kun koira ei omaa pesäänsä likaa, että mikä on tunkin koirien ns. pesä ja nukkumapaikka. Omat koiraNI ovat olleet kaikki sisäsiistejä, mutta joskus kun niillä on ollut vatsa sekaisin tai olen viipynyt liian kauan poissa, työpäivä on venynyt syystä tai toisesta liikaa tm, ovat pissat tai kakat olleet huoneessa jota käytämme kaikkein vähiten. Eli tavallaan kauimpana nukkumapaikoista, vaikkei se nyt ihan pidä paikkaansa maantieteellisesti. Samoin on ovella vastassa ollut usein vähän anteeksipyytävän oloinen koira. Tunkin koirat kusevat ja paskovat estoitta kaikkialle, sänkyyn ja sohvalle, lattioista puhumattakaan. Ne eivät ilmeisesti koe mitään paikkaa kotonaan erityisen turvalliseksi ja omakseen, joka täytyisi pitää puhtaana. (End of OT.)

Mistähän tunksi on keksinyt tuon Villen henkilöĺlisyyden? Hemmetin säälittävää kyllä edes luoda feikkiprofiili (olen kyllä itsekin harkinnut 😕), ja käyttää sitä itsensä korostamiseen ja tykkäilyihin.