Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 174 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

#135115 Ilmoita asiaton viesti
Kraeaeh
Osallistuja (Participant)

En tiiä…vähän ois semmonen mutu että ihkut pinkkitilpehöörit sun muut on enemmänkin huomiota ja muita varten, kuin Tunkkia itseään. Jos jotenkin otettaisiin kaikki postausmahdollisuudet pois ja kukaan ei ikinä tulisi näkemään mitä kaikkea kaksioon onkaan roudattu, vaivautuisiko tuo edes noita haalimaan? Ainoa effort minkään eteen on tähdätä toinen silmä ensimmäiseen pinkkiin ja hassunhauskan söpöön esineeseen joka tulee vastaan, ja toinen alcofrii pulloon. Sitten jaetaan molempia silmät kiiluen someen idealla  ”kattokaa kun oon aikuinen nainen joka kuitenkin on rohkeasti vähän yksinkertainen ja lapsellinen kaiken pinkin krääsän keskellä, jotta jostain tulisi rikas nallekarhu ja saisi miehisen egobuustin ollessaan söpön minäni vierelläNI ja saisin mitä vaan ikinä haluaisin”.

Jos tää ei voisikaan pyöriä villisti ympyrää pitkin ahdasta kämppää räpsimässä kuvia eivoisvähempääkiinnostaa-mistä, niin röhnöttäisiköhän siinä sohvalla jotain kiskoen, ja kämppä ois perus alkkiskuosissa. Tai sitten se riekkuis kaupungilla kerjäämässä huomiota, tai jotain…

Mutta ei kai kukaan voi oikeasti pitää noin paljon jostain väristä, että ihan sama mikä asia/esine, niin pitää saada. Jospa se katselee hiljaisina iltoina ympärilleen että ei helvetti, turhaa romua, mutkun on niin näyttävää tykittää tätä someen, eikä muuta oo, ni tällä mennään. Ja sit uskispaasausta kun ei päässä enää muuta liiku.