Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 174 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 174

#135118 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Osallistuja (Participant)

https://www.instagram.com/p/Bi5JoyXFFEF/?utm_source=ig_embed

Nyt kun Arto ei ole enää pallina, niin tuon uuden voisi verhoilla tyyliin sopivalla joko pinkillä tai valkoisella kankaalla.

Niin voisi, loppujen lopuksi Artsi oli tosi huono palli. Lähti tai karkasi omille teilleen suunnattoman glamourin ytimestä eikä ole millään lailla tunkin hallinnassa enää, häätömuuton myötä sikiskin onnistui vihdoin pyristelemään irti tunkin lapiokynsien otteesta. Arto oli ihan symppis, kerrankos sitä elämässä viina vie ja joutuu sen takia katumaan, onnea nykyiseen vakaaseen elämään Ruutanalle ja Liisalleen.

Jakkaraksi siis  sopisi paljon paremmin Velli. Muuta virkaahan Ryynillä ei ole, kuin lompakon aukominen (mitä ikinä elättipossun mieleen juolahtaakaan haluta), supertähden kuljetus,  ruokinta ja huonekalujen kasaus yms. Ei puheoikeutta, ei valokuvassa mukanaolo oikeutta. Pallikuva täytyisi toden totta päivittää. Vielä paremmin Velli sopisi koirien kuseksiman ja paskoman karvamaton tilalle lattialle. Niin korkealle hirviönarskubarbie arvostaa avokätistä sponsoriaan. Tavallaan outoa ettei Veijo kelpaa edustamaan.  Eivät muutkaan tunkin nallekarhut ole olleet ulkonäöltään sen hääppöisempia. Panopetterinkin kuva jaettiin heti auliisti. Elähtäneen ikäistään vahemman näköisen kassialman näköisen lyllertäjän on ihan turha odotella mitään karismaattista Mr Universea saapuvaksi. Tai onhan sitä ihmeellisempiäkin asioita sattunut tässä maailmassa, ja epäsuhtaisia pariskuntia maailma väärällään. Ei vaan onnistu tuolla luonteella. Never ever, fluentisti miamiksi.