Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 175 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

#136617 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun neiti
Participant

Läppärin näyttö itkee valuen

Kandi:

 Onneksi edesmenneellä äidilläni oli toinen nimi, siis tyttönimi. En aio tutkia asiaa, sillä jos sukulaisuus Tuksuun selviäisi, niin vetäisin itseni hirteen.  😀

Tuo toteamus aiheutti täälläpäässä hallitsemattoman pärskähdyksen. Sillä seurauksella, että läppärin näytöllä valuu kyyneleitä. Oikea silmäNI on edelleen umpeen muurautunut, kyynelnesteet valuu oik. sieraimesta ulos. Kun lukee noita hupaisia tokaisuja, voi seurauksena olla kyynelten nenäturskahdus ruudulle.

Historiajutut on kivoja lukea, kiitos! Täällä taustalla selvittelen edelleen Tukiaanisen suvun vaiheita Varkaudessa eli lähinnä viuhahtelija-vaatturin, Tuksun ukin, vaiheita. Kirjoitan sitten kun jotain isompaa on kasassa. Kauppakadun siinä kohdalla, jossa vaatturi Tukiaisen aikoinaan omistama kivitalo seisoo, on ennen ollut mäkitupalaisten yhdyskunta. Niistä lisää myöhemmin.

HIP:ille megakiitos ja kumarrus, taas. Upeeta ja viihdyttävää tuotosta tuo sarjakuva. Tositarina ja jotenkin niin surullinen juttu. Se, kuinka pikku Prinsessa Kultakutrista tuli kerjäläinen.

CV:hen Tuksu voi lisätä olevansa flamingonhoitaja.