Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 175 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

#136631 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Herjaava. Kiitos tiedosta. Arvasin, että halpaversioita löytyy – jopa huomattavasti alle 50 euron. Sopisi Tuksun budjettiin ja tyyliin – tietenkin XS kokoa….vai kenties XXXXL kokoa? Pitäiskö laittaa ihailijapostia Tuksulle? 🙂

Tuosta Tuksun kuvasta –  vaaleanpunainen Hello Kitty auto. Liekö Tuksu imuroinut kuvan netistä? Jos se on jonkun muun ottama, niin Tuksun olisi pitänyt maininta lähteestä. Kumma juttu…vielä noin vuosi sitten Hello Kitty-esineet olivat suoraan saatanasta, mutta nyt kaikki maailman miljoonat Hello Kitty-esineet on pyyhitty pyhällä oliiviöljyllä ja lisäksi Tuksu on siunannut henkilökohtaisesti Yeshuan ja Jumalan kanssa kaikki Hello Kitty-roinat. Kas kun ei väittänyt autoa omakseen. Vaikka sen chileläisen lentokapteenin ostamaksi kun mies ihailee Tuksua niin paljon. Onhan sinulla se Udin ostama Bemari? Maalauta se pinkiksi ja liimaa siihen Hello Kitty-tarroja. Kuolisin kateudesta.

Tuksu-rakas! Tuollaisia autoja saa jos kävisit ihan tavistöissä. Voisit vähentää halpis-ja feikkituotteiden ostamista, säästäisit (oletko koskaan kuullut sanaa säästäminen?) ja voisit ostaa oman auton. Ehkä pelkäät voudin vievän auton jos sinulla olisi auto? Eikös sen papan Citikan pitänyt olla sinun? Siitähän piti tulla keikka-autosi? Jos vouti tutkisi keikkatilannettasi, niin et voisi väittää sitä työautoksesi. Keikkoja kun ollut aika vähän viimeisen vuoden aikana. Nyt joudut lirkuttelemaan velliä kuskaamaan sinua keikalle vaikka Inariin tai Ivaloon. Kun et osaa käyttää julkisia liikennevälineitä. Tosin eihän noita keikkoja enää kovin usein ole. Velli-parka! Kuunnella tuota ämmää automatkojen aikana! Normaali ihminen jättäisi Tuksun jollekin korpitielle – heittäisi ulos autosta ja kaasuttaisi nopeasti paikalta.