Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 175

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 175 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 175

Älykkö mopsi
Osallistuja (Participant)

No nyt on vino turpa tuossa ruutu mekko kuvassa, ja cometitkin huiskaistu vähän sinnepäin. Voi elama että on glamourista.

Iskelmäradion miesjuontaja muuten käytti sanaa glamourinen ihan lähiaamuna. Korvani hörähtivät heti valppaaksi. En kyllä kuollaksenikaan muista asiayhteyttä.

Ovatko nuo pienemmät flamingot niitä Lidlin versioita? Tunkki tiettävästi lukee tätä palstaa ja on tiennyt mennä shoppaamaan niitä. Itse en oli Litukkaan ehtinyt vähään aikaan ja noita näkemään. Mutta tällä viikolla kävin kesäkukka ostoksilla Hankkijalla, ja näin noita isompia flamingoja siellä. 24,95€, eli suht edullisia, hetken jopa harkitsin mutta sitten tuumin etten halua puutarhaaNI muistutusta tunkkipunkista. Joka  kerta flamingoaNI katsoessani tulisi pulska revankelista mieleen. Ei niin mukavaa.  Mutta hemmetin hölmöltä näyttää tuo tunkin flamingotarha. Kun ei se vaan osaa mitään, mauttomuuden armolahja jne. Taas mentiin älyttömyyksiin ja haalittiin liikaa koristelintuja. Munaton lapamato maksaa kitisemättä. Toisekseen ne näyttävät eri typeriltä tuollalailla kiveyksellä. Kukka penkkiiNI kasvien keskelle olisin omani asemoinut. Hankkiko se joku kanssanäädistä oman muistutuksen paksusta persikka mekko lylleröstä ja Miamista?

Nuo kiinanruusut tunkki kyllä onnistuu tappamaan varsin pian, myös, tämä siis veikkaukseNI.