Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 175 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

#136811 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Varmaan on aika raskasta tuollainen omaishoitajan arki. 😅”

(Minnili)

Olet oikeassa Minnili. Tuksu on hoitanut esimerkillisen hyvin isäänsä. Liikuntaa, hyviä ja terveellisiä ruokia ja virikkeitä. Pappa piristyi ihan silmissä ja nuoreni ainakin 30 vuotta. Lisäksi ihmiset kyynelsilmin tulivat kertomaan, että Johanna on enkeli, koska Johannan omaishoitajan työ on pyyteetöntä ja Johannan sydän on kultaa. Hän seuraa Kristuksen oppeja, eikä valita koskaan, koska eihän Jeesus valittanut ristillä riippuessaan. Vai valittiko muka?

Lisäksi Johanna hoiti kiitettävästi rakasta Julle-sisartaan. Hän pyrki kaikin tavoin tukemaan Jullea kun Julle taisteli alkoholia, pirunkusta vastaan. Johanna jopa otti Jullen mukaan keikalle pari viikkoa ennen Jullen kuolemaa. Johanna raatoi kuin orja auttaakseen rakasta sisartaan ja rukoili Jullen vuoteen vieressä useita viikkoa ilman yhtäkään lepotaukoa.

Kyllä Ruotsin ja Suomen sosiaalipuolen puolesta Tuksulle pitäisi noista esimerkillisen hyvistä teoista Tuksulle maksaa ainakin yksi matka Miamiin ja yksi matka Honoluluun. Viiden tähden hotelli ehdottomasti. Tuollainen enkeli ei voi asua esim. kolmen tähden hotellissa. Ainakin kahden viikon matka ja runsasti käteistä mukaan ja lisäksi avoin luottokortti. Se on vähintä mitä yhteiskunta voisi tehdä arvokkaasta ja pyyteettömästä työstä. 🙂 ”Antakaa Jumalalle mitä Jumalalle kuuluu ja Tuksulle mikä Tuksulle kuuluu.” Tämä pitäisi lisätä uusimpaan Raamattuun.