Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 175 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

#136864 Ilmoita asiaton viesti
Nubba the II
Participant

Taas päiviä myöhässä, mutta mielettömiä naurukohtauksia saanut, sponsorini kanssa 🙂 Ja nimimerkki vaihtui minullakin, enkä osaa sitä muuttaa, koska missään ei ole kohtaa, jossa se vaihdettaisiin 🙁

Ekaksi kiittäisin Pastoria lauseesta liittyen pinkkiin HelloKitty -avoautoon: ”En kehtaisi ajaa tuollaisella autolla, kuin paperipussi päässä. Ilman silmänreikiä ja lähimpään rotkoon.”  Me oikeasti meinattiin kuolla nauruun tuosta mielikuvasta !!111!!!

Ruotsin vahvistustamme Etistä pitää kiittää tunkin ”kantapään kautta puhumisen” laajentamisesta sanontoihin: ”veit sanat kantapäästäni” ja ”kantapäästäni loppuivat välittömästi sanat”. Tulen todellakin käyttämään näitä sanontoja puhuessani. Ja on kyllä hauskaa katsoa, että miten ihmiset reagoivat 🙂 Näädät paljastuvat heti 😀

ItseNIkin on miettinyt monesti noita tunkin kuvia itsestään ja asunnoistaan ja sitä, että ketä varten ne on otettu.

Voi_elama pohti tässä hetki sitten, että lavastus tulee mieleen. No todellakin, lavastusta ja esitystähän tämä on. Kuvia otetaan eri asuista ja sisustuksesta, mutta eihän missään ole sitä oikeaa elämää.

Vaaleanpunaiset kynttilät on vaihdeltu makkarin peilipöydältä välillä terassin pöydälle.

Kuvissa huonekalut esim. on aseteltu niin, että jos niissä olisi ihmisiä, niin he olisivat oikeassa paikassa kuvaamista varten. Jos mietittäisiin oikeaa elämää ja seurustelua ihmisten kanssa, niin huonekalut esim. ulkona (ja myös sisällä) on sijoitettu täysin väärin. Eihän kukaan halua istua tuoleilla, jotka on aseteltu poispäin sohvasta. Oikeassa elämässä tuolit olisi käännetty sohvaa kohti, jolloin keskustelu sohvalla istuvien ihmisten kanssa olisi luontevaa.

Prozac totesi, että yksi kukkanojatuoli on siirretty ulos. Sehän on taas aseteltu niin, että se on itse ”rottinkikaluston” ulkopuolelle. Ehkä paikka on varattu vellille, ettei hän vahingossakaan osallistu ”tärkeiden ihmisten” keskusteluun. Velli istuu kukkatuolilla ja kuuntelee tunkin ja hänen kulloistenkin vieraiden jutustelua, syrjään siirrettynä, kunnes tulee kuvausten aika!!

Ja sitten superkiitokset HIP:lle jälleen kerran loistavasta glamoursarjakuvasta !!