Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 175 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

#137128 Ilmoita asiaton viesti
Zollentunari
Participant

Tarkistin aikaisemmista volleista, että miten tämä muutto liljendaliin tapahtui.

18.4. näyttää olleen paluu tänne hamraaseen suomeen.

19.4. on ensimmäisiä viitteitä Loviisan vuokrakämpästä.

Tässä ehkä onneton seikka on ollut johqulle se, että toukokuu oli lämmin. Todellinen asettautuminen liljendalin kämppään lie tapahtui toukokuun alkupuolella ja ilmat suosivat koko ajan. Oli kiva sisustaa, törsätä muiden rahoja, shoppailla ja shoppailla. Nollasta aloittaminen uudelleen pohjattomalla kassalla on kivaa, etenkin ”maalaisromanttisessa” miljöössä. Noissa loviisoissa ja porvooissa on vain sellainen puoli, että niistä tulee tavattoman tympeitä paikkoja siinä vaiheessa kun kesä loppuu.

Ja nyt kun kämppä alkaa olla valmis, tuleekin viileitä päiviä. Tulee mother ja patjer kylään. Yhtäkkiä on koko poppoo neljän seinän vankina sisällä, seinät kaatuu päälle ja dotheria vituttaa. Veikkaan että shoppailut ovat shoppailtu, arki astuu kuvioihin ja totuus on läsähtänyt päin naamaa. Ei ole enää paluuta albertille. Dotherin pitäisi jotensakin itsekseen pärjätä, ja jollei, niin vellin avustama. Vellistähän dother tykkää suunnattomasti, not.

En tiedä onko dotherilla jo vähitellen haluja itsenäistyä, ken tietää. Jos on, niin tilanne on todellakin varmasti dotherin hermoja kiristävä: mitään ei osaa tehdä itse, ei tiedä miten toimia ja yleisesti kokonaisuuden hallinta on olematonta. Ihmiset, joita dother vihaa, tulevat ja ohjastavat kuin idioottia. Mitä muutakaan he voisivat tehdä? Tuo dother kun ei pysty ottamaan valtaa omasta elämästään, jonkun muun täytyy.

Tai ei täytyisi, mutta sitten se olisikin täysin vapaata pudotusta. Tiedä nyt sitten kumpi on armollisempaa. Ja kenelle.