Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 175 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 175

#137131 Ilmoita asiaton viesti
Strippis
Participant

Maalla maan tavalla tai maalta pois

Tai et sinä pois pääse. Nyt kun sinä JunttiBarbi olet jumissa siellä vihaamallasi maaseudulla, niin eikö kannattaisi hieman tutustua uuteen elinympäristöösi ja ehkä jopa hyödyntää tilaisuutta? Voisit vaikka laajentaa nykyistä, varsin suppeaa, tietämystäsi esimerkiksi kukista. AuringonVoikukat sinulla kyllä on jo hallussa, vaikka kenelläkään muulla ei ole.

Tai voit harkita maatalouslomittajan hommaa. Jonkinlaista osaamistahan sinulla jo onkin. Olet erinomainen lypsäjä, tosin vain miesten, mutta siitä se lähtee. Paskasta ja ulosteista tiedät enemmän kuin kukaan haluaisi. Miten olisi jos alkaisit käännellä komposteja ja muuta sellaista. Kompostit ovat sinulle tuttuja, asuithan sellaisessa vuosia. Ja varmaan jouluun mennessä asut jälleen. Tunnet myös siat, ainakin Mikan ja sen pikku possun, jota heittelit seinään vai miten se menikään.

Lehmätkin ovat varmaan tuttuja. Yksi ainakin tervehtii sinua joka kerta kun katsot peiliin. Hmm, taitaa sittenkin olla emakko. Ja sitten voit aina soittaa rakkaalle Bismine siskolle, eikös hän ole melkein Maatilan Prinsessa? Pappaa ei kannata sitten päästää minnekään elikoiden lähelle, hänellä on vähän liikaa tuota eläinrakkautta.

No niin, kivasti se elämä siellä landella menee. Kyselet kylillä jos vaikka joku peräkammarin poika keittelisi alcofree pontikkaa. Tai käyttelisi granaattiomenasta kiljua. Se on terveellistä.

Ja muista kiittää JEESUSTA joka päivä, hän on sinut sinne paratiisiin toimittanut. Eikös olekin? Siitä näet miten paljon sinua Taivaassa rakastetaan. Ja alakerrassa vielä enemmän, siellä jo sinua odotellaankin matofarmille. Hei, odotellessa voisit laittaa saunaasi matofarmin, et sinä siellä kuitenkaan kylve. Tutustu matoihin jo nyt niin pääset heti niiden kavereiksi siellä alakerrassa.