Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 176

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 176 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 176

#137338 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Nyt on maailmanlopun meininki! Patjerilla ja dotherilla on jotkut possunkorvat ja viikset, ja patjerilla vielä vekkulin saatanallisesti vasen silmä melkein kiinni ! Aaaapuuuuaaaaa, eikö tälläisiä kuvia, korvia ja silmiä, pitänyt varoa????1?1?1??!??!!

Dotheri on kinunnut itsensä Vanhaan kaupunkiin Porvoossa päästäkseen törsäämään murattienkin rahoja. Millä se itse flaminkolaukkuja ostelisi, ei millään?!? Epäilemättä pinkki-valko-turkoosi asunnon puutteet ruuan valmistuksen ja syömisen suhteen on havaittu lähinnä kai nälkäisten murattien puolelta, ja on lähdetty etsimään kelvollista ruokalaa. Eiköhän pelotteena toimi mediana kanat ja aurajuustokermaseit. Kuvia dieettiruuista tulee, uskokaa pois. Ja korjaankin aiempaa sanomaani, että tunkki näyttää kohta ei hyvin-, vaan ylensyöneeltä flaminkolta. Paitsi että kaulaa tuolla otuksella (tarkoitan holy possua) ei ole ja jalat ovat lyhyet tolpat, kehnoa verrata pitkä- ja sirojalkaiseen pitkäkaulaiseen flaminkoon. Tunkki on lihava tolppajalka tynkäkaulaflaminko. Suunnaton laji harvinaisuus ja lupaavasti näyttää, myös että laji on häviämässä sukupuuttoon, kiitos Yeshuan ja kosivia uroksia karkoittavan naaraan ominaishajun ja häijyn luonteen.

Ot. Past away.

Mulla on vissiin sama paska huumorintaju, kun jotkut yhdys sanat on vaan pakko katkoa tribuuttina ripjulialle. Yritän nyt vähän edes hillitä itseäni, ettei palsta poliiseilla mene herne väärään kurkkuun tai perä aukkoon.