Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 176

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 176 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 176

#137453 Ilmoita asiaton viesti
källi
Participant

johanna_tukiainen_officialSiunattua iltaa! 😊❤ Ajattelin ottaa nämä tummemat kiharat ja ruskeat piilolinssit seuraavaksi! 😍 En tiedä; ehtivätkö ne 7.7 keikalleni Kokkolaan, mutta ainakin tupareilleni 14.7 sekä synttäreilleni 29.7 ne ehtivät! 🤗 Tämä kuva on viime vuodelta Savon Solmu hotellista yhdessä ex-tanssijani kanssa.#johannatukiainen#curlyhair#kiharat#kiharainentukka#curls😘#curlyhairdontcare#curlyhairstyles#blonde#curlsandblonde#finnishgirls🎀#curlscurlscurls#entrepeneur

Nyt on #entrepeneur lla [sic!] kiireinen heinäkuu. Keikka, tuparit, synttärit. Voi helvetti, miten se jaksaa kaiken? No, ehkä keikka perutaan ja sitten vieraiden puuttuessa perutaan tuparit ja perutaan vielä synttäritkin, kun ei ole kiva vanheta ilman ystäviä ja kavereita. Kukaan ei välitä ahneesta, vanhasta ja vittumaisesta Tunkista.

Ämmä lataa instansa täyteen nolon rumia vanhoja kuviaan. Ja yhtä karseita uusia kuviaan ja niitä *itun flamingoja. Joo, maniavaihe menossa. Koskahan alkaa itsari-itkut? Ei voi kunnan asunnossaan heittäytyä kovinkaan ”korkeimmalta katolta” alas. Nyt pitäis keksiä jotain traagis-glamuurista.