Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 176

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 176 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 176

#137529 Ilmoita asiaton viesti
Yavannah79
Participant

Mä taas en meikkaa lainkaan. En vaan jaksa, enkä halua. Sitäpaitsi näin siivoojana sitä paiskii töitä siihen malliin että ripsarit ja kajalit valahtas hien mukana pitkin pärstää (puhumattakaan että ois jotkut tekoripsihärpättimet siinä kans), että sit kotiinlähdön tullen sitä näyttäs siltä kuin olis lähdössä Alice Cooperin keikalle. Ei kiitos, enkä usko, että mun asiakkaat sitä kauheasti arvostaisi. Joten meikkailut jää mulla vaan erityistilanteita varten. Kuten isommat pippalot jne, mitä muuten on äärettömän vähän kun en oo pippaloivaa sorttia.

Ei mulla sinänsä meikkaamista vastaan ole mitään ja hyvä meikki näyttää hyvältä, mutta toi Tuksun maalitelalla sudittu seinämaaliversio on kauhea. Mun puolesta Tuksu saa olla vaikka mikä hyvänsä meikkikonsultti, mutta sen ei kannata kauheasti antaa neuvoja meikkaamisesta, jos ei viitsi itse opetella, että vähemmän on monesti parempi kuin enemmän ja ihokin kiittäis, toisin kuin nyt. Mut minkäs sille voi kun Tuksu luulee tietävänsä kaiken paremmin kuin muut.

Ja mitä kuutioihin tulee, niin sitten kun potkasen tyhjää, siirtyisin mieluusti sinne missä on parhaat saumat kuulla hyvää musaa, sekä nähdä omia edemenneitä suosikkinäyttelijöitä (todennäköisesti siirtyvät jo ikänsä puolesta ajasta ikuisuuteen mua ennen) ja olla mahdollisimman kaukana Tuksusta.