Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 176

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 176 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 176

#137552 Ilmoita asiaton viesti
sopulisisko
Participant

”Voi harmi; nukuin pommiin mutta uskovat vanhempani menivät kirkkoon ja pitivät Jumalan palveluksesta kovasti! He kehuivat niin paljon; että varmasti tulen seuraaviin kirkko sunnuntaihin! 🙂 Mutta nyt valmistaudun eniten Liljendal päiviin 16 kesäkuuta, ja ajattelin myös osallistua tansseihin illalla jne. Välsignelse, Johanna”

Nyt siellä paikallinen seurakunta muuttamaan jumalanpalveusjärjestystä eli iltaan siirrätte ne palvelukset. Ei ole yhtään huomioitu, että Johanna piristyy vasta iltaa kohden. On ihan väärin, että järkätään vaan aamukirkko! Ja sitten sen iltakirkon alkamisaika pitää suoraan ilmoittaa Johannalle ja mieluiten niin, että pastori käy viemässä henkilökohtaisesti VIP kutsun.

Mutta ei tarvii ihan vielä iltakirkkoja järjestää, koska Johanna ei vielä ehdi sinnekään. On niin kiire, koska pitää valmistautua. Ensin on kyläjuhlat, sitten juhannus, tuparit, synttärit ja yks keikka. Niihin kaikkiin valmistautuminen on kokopäivähommaa. On valittava mekkoja ja mietittävä tukkajatkeen kiharrusastetta ja piilareita ja vaikka mitä! Ett sitt syksymmällä ne iltakirkot.