Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 177

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 177 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 177

#139394 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Ei taida ehtiä enää glamouriset lahjaostokset Kiinasta synttäritupareille, jos Vellillä on jäänyt viimetippaan flaminkovibraattorin ja uusien helmistringien tilaaminen (edellisten on uutisoitu kadonneen tunkin ihrapoimuihin, ei havaintoja sen koommin, vaikka tunkki on käynyt saunassakin kerran sen jälkeen sitten vuoden 2015. Tietenkin ovat voineet poistua ulostuksen mukana vahingossa). Tai sitten tulee kalliiksi jollain expressillä toimittaa, mutta eihän mikään ole liian hyvää ja pian my loven pulskalle rakkaalle.

Albertsia alkaa muistuttaa Liljenbölen juhlatila, todellakin. Hyvä kai, lukuisat vanhat ystävät voivat tuntea olonsa kotoisaksi. Eipä ole ollut mainintoja esin timangista tai möllistä, varmaan vaihtaneet puhelinnumeronsa. Onneksi sentään Chrisseen, Garyyn ja Puppe-pupuun voi luottaa synttärijuhlijoina. Potkukelkkakin ikövöi, mutta salskeiden ritareiden kukkotappelu ihanan neidon suosiosta kesken synttäritupareiden olisi ikävää.

Surku, onko tietoa ystävältältäsi missä väleissä marenki olisi tunkin kanssa, eli frendi vaiko ei, eli ainoastaan Vellin vuokralainenko?

Kuten sanoin aiemmin, tuota laukku viiniä sai laivalta joskus kun viikkarilla matkustin. Ei tietoa kyllä onko enää valikoimissa. Tosin tuo roskisasuja ei kyllä ole välttämättä osannut heittää noin hienoa laukkua roskiin. Mutta luulisin että se on joko laivalta tai Systemistä, murattien tuliainen.