Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 177

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 177 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 177

#139494 Ilmoita asiaton viesti
sopulisisko
Participant

”Harjoittelua synttareitani varten”

Kieltämättä tämä herättää hilpeyttä. Synttärit, jotka pidetään henkilön kotona ja joihin tulee (ehkä) muutama vieras. Mitä hän harjoittelee? Olemaan Johanna Tukiainen?

Ehkä käy välillä avaamassa oven harjoitellen repliikkejä: Tervetuloa. Ottaa vastaan kuvitteellisen lahja: Voi kiitos, vaikka minähän nimenomaan toivoin, että toisitte jotain pinkkiä ja flamingoaiheista. Sitten kävelee pöydän ääreen: olkaa hyvä, tässä kahvia. No niin nostetaanpa nyt shampanjaa minuNI kunniaksi.  Tepastelee huoneistossa: niin, eikö olekin aivan ihastuttavia nämä flamingotyynyt, flamingot ovat nyt muotia. Pieni pyörähdys: sain tämän mekon lahjaksi ulkomailta. Tämä on erittäin kallis.

Ja jos oikein muistan, niin viime vuonnakin hän harjoitteli siellä Ruotsissa synttäreitään varten. Sitä en muista postasiko hän sitten mitään siitä, että menikö kuten oli harjoitellut.

”ja toivon että rukoisilitte että pääsen vihdoinkin muuttamaan ulkomaille.”

Ja mitenkäs se juuri kihloihin mennyt morsian haaveilee ulkomaille muutosta. Tsot tsot, ettei vaan ollut mielikuvituskihlajaiset (kuten jo aiemmin epäilin…)