Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 177

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 177 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 177

#139563 Ilmoita asiaton viesti
Strippis
Participant

Harhaiset kuskit

PKS1:

Pompula:

Kuulin juuri, että The suurin saapuu Kokkolaan junalla ja että ravintoloitsija noutaa asemalta. Artisti myös yöpyy ravintoloitsijan luona. Eli keikkaa ei tule, koska eihän tuo onnistu perille pääsemään.

Nyt on Tunkilla mahdollisuus todelliseen syyllistämiseen kun kertoo että myöhästyi keikalta kun kuski ajoi harhaan.

Tarkoitatko, että veturinkuljettaja ajaa harhaan vai nerokas ravintoloitsija, joka ei välttämättä osaa ajaa edes kotiinsa? Molemmat ovat toki mahdollisia, mutta veikkaan silti, että ravinto-loitsijasta on kysy. Melkoinen maagi saa ollakin, että loitsii ravintoa ja yösijaa Tunkkiloiselle ilman, että siitä seuraa some-ulvontaa ja menolippua Helvettiin. LandeBarbilla kun on tämä vaatimustaso melko korkealla.

Vain paras hevostalli tai lato kelpaa. Myös makkaran ja valmislihapullien tasoon on kiinnitettävä huomiota. Alkofreetä on tietysti oltava riittävästi eli kotiin viemisiksi. Jokainen todellinen artisti tietää miten turmiollista on pärähtää selväksi kotimatkalla.

Ei muuten tarvitse olla mitenkään nero, Raili tai Tuide tajutakseen, että ravinto-loitsija tekee fataalin kaksoisvirheen. Tilaa keikalle JA lupaa majoituksen. Siitä eivät ole kaikki ennalleen toipuneet. Tosin ihan viisas ei tämä loitsija voi alun alkaenkaan olla. Onnea ja SLALOM!