Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 177

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 177 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 177

#139905 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Ja kotikaupunkisi ei ole centrum of stadi, se on minuNI kotikaupunkiNI. Sinun, arvon Lihahyytelö, on Liljenbönde. Tai kotikyläsi, Liljenbönde on böndeä. Myös.

Yksinertainen se on, vaikka paxu tyttö lukee palstaa, niin tämä ei mene turvonneeseen lanttuun tai kaaliin, tai mikä vihannes sitten siellä lihapullan huipulla mopin alla nyt keikkuukin. Lihapulla eller köttbulla, Liljenbölen murteella, asuu Loviisan kaupungissa Liljenbölen taajamassa tai kylässä. Eli kotikaupunkiNI on Loviisa. Hesa voi olla synnyinkaupunkiNI, jos et ole käynyt syntymössä jossain Varkaudessa tai muualla böndellä. Synnynpaikka lukee kait edelleen passissa, jos et satu sitä tietämään, se ei merkitse samaa kuin kotikaupunki, ääliö!

Kaino toivomus… Voisiko joku hyperkiltti supertaitava näätälahjakkuus siirtää nuo loputkin Kokkolan filkat youtubeen? Mongerrusvideon äänet eivät suostuneet ulostulemaan tälläiselle tavalliselle syntiselle ja sehän huovituttaa penteleesti! Tahtoisin kuulla kun tunkki esittää kieleillä puhumista. Meilläkin oli lapsena leikki että oltiin olevinaan ulkomaalaisia ja puhuttiin jotain käsittämätöntä siansaksaa toisillemme. Kukaan ei tietenkään ymmärtänyt mitä toinen mölisi ja tuskin mölisijä itsekään, olisi pitänyt olla jossu tulkkaamassa.