Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 178

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 178 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 178

#141958 Ilmoita asiaton viesti
Twisted Sister
Osallistuja (Participant)

Lisää kommentteja Iltalehden juttuun:

2 tuntia sitten

Missä tuoreet kuvat tähtösestä? Pikkuusen oli myös siloiteltu tuota tekstiä eli ei ihan objektiivisesti kerrottu kaikkea? Tukiainen itse vuosi Kanerva-tekstarit Hymylle ja sai siitä rahaa. Jojoillut painonsa kanssa? Ehkä, mutta ei viime vuosina. Glamour on oikeasti kaukana Tukiaisesta etenkin nykyään (yksi ”showkeikka” tänä vuonna jossain pikkukuppilassa). Raittiudesta ja uskostakaan en menisi takuuseen. Mutta itsestään kolmannessa persoonassa kirjoittava synttärisankari lienee innoissaan, kun hänen merkkipäivänsä muistetaan ihan nettilehdessä.

2 tuntia sitten

Mullahan on ihan samanlaisia ”demoneita” kun edesmenneellä Julialla. Demonit herättää syömään keskellä yötä ja välillä jopa juomaan. Mun demonit vielä käyttämään luottokorttia ym. Voi voi mitä demoneita sitä onkaan

tunti sitten

40? Näyttää kuuskymppiseltä.

tunti sitten

Tuksun seuraaminen julkisuudessa on ollut oikein antoisaa! Täysin itsekritiikitön, jatkuvasti valehteleva ja loputtomiin vanhoja virheitään toistava Tuksu ei jätä kylmäksi ketään, joka huomaa tosiasioita. Sairaalloisesti hän ihailee itseään ja pitää yllä mielikuvitustason glamourelämää käyttäen härskisti hyväksi läheisiään ja ketä tahansa jota vaan ehtii ja pystyy. Noilla ”lahjoilla””tanssijana” , ”laulajana” ja ”prinsessabarbiena”voisi hyvinkin päästä maailman huonoimpien kärkeen, mutta kun ei ole minkäänlaista itseironian taitoa…Siispä Tuksu tarjoaa parasta sosiaalipornoa ikinä!