Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 178

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 178 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 178

#141995 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun neiti.
Participant

Tuksu voi seuraavaksi 3+4 lehden jutuksi kertoilla levitoineensa flamencolla suoraan taivaaseen sekä hedvekkiin. Yhtä uskottavaa se olisi kuin ne aiemmin tehdyt tripit.

Tuksu:

Kun ihminen on tullut uskoon niin MENNEISYYS on PYYHITTY POIS!!!! 

Mikä menneisyys? Vastahan se Panopeetterin kanssa pelehti tuossa viime keväänä ja on ryypännyt ja rällännyt, paljastellut persettään ja roikkotissivakoaan julkisuudessa. Sitä kutsutaan NYKYISYYDEKSI kun se tapahtuu koko ajan ilman taukoa. Tuksun uskovaisuus taitaa olla kovin ulkokultaista. Se tuksun yeshua on kuin pyyhekumi ja taikasana, simsalabim, sen kun lausuu niin kaikki on sallittua. Eiliset mokailut on pyyhitty verannan alle.

Härski ämmä se on. Todistelee kaikille isoon ääneen, että risti kimmeltää. Varmaan vilkkuu värivalojakin kun se on glamuurittaren kaulassa. Tuksun paasauksen mukaan se on vähintään maanpetosta vastaava juttu, jos hänen sanomisiaan arvostellaan ja uskalletaan epäillä. Celebrity modelli on niin tohkeissaan ja tosissaan kun hänen hulluja puheita ei pahemmin noteerata eikä uskota.

Joku kivasti tuolla laski Tuksun 40- vuotisen elämän saldon ja se oli pyöreät nolla. Miinuksellehan se menee, kun sitä velkaa on yhteiskunnalle kymppitonni jos toinenkin. Lapsensaanti on kyllä täysi nolla noilla eväillä.

https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/asiantuntijat/terveys/nelikymppisen_mahdollisuudet_tulla_raskaaksi