Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 178

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 178 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 178

#142331 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”My best friend who never let’s me down in this life is my pug. This is really sad 😞 but the devil took away from me almost everything except my life. He took away from me my job, my home, my love, my sister, and my life has been struggling like Job.”

Eikös Jumala temmannut Jullen taivaaseen? Hänhän on onnellinen kun pääsi pois täältä ajoissa. Nyt syytetään saatanaa. Ei kai saatana järjestä arkkienkelin paikkoja? Vielä joitakin päiviä Julle juhli taivaassa enkelien kanssa Tunkin syntymäpäivää. Onko hiipinyt epäilys, ettei Julle olekaan taivaassa?

”Syvällistä pohdintaa.” Eihän tuo kana-aivo pysty pohtimaan mitään syvällisesti. Kaikki pyörii omakuvien ja tukkahiusten ympärillä. ”Suora vai kihara? Vaalea vai brunette? Tämä ja tämä mekko…”

Otti työni? Minkä ihmeen työn? Olet mainostanut olevasi ammattitanssija ja tanssit/esiinnyt nykyisin peräti pari kertaa vuodessa. Eihän sinulta ole otettu pois työtä. Olet korkeintaan juonut ja sössinyt ”työsi. Eikö ole tullut mieleesi, että mainosjulisteesi on valheellinen? Todella reippaalla kädellä muokattu, eikä se vastaa todellisuutta.