Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 179 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

#142553 Ilmoita asiaton viesti
Minnili
Participant

miettinen Osallistuja.

”Jotenkin sain sen käsityksen, kun Tuksu Kairon jne. reissuun lähtiessään oli niin teppeissään reissusta ja moneen kertaa, monella kielellä,  hehkutti, kuinka hänet Sveitsistä ihan kutsuttiin mukaan, että hän omassa pikku pää(i)ssään taas kuvitteli itsestään suuria. Hän kuvitteli, että pyhä Tukiainen sielä ison konferenssijoukon keskeltä pydetään lavalle profetioimaan ja julistetaan hihhulijoukon  pyhäksi saarnaajaksi. Siinä olisi sitten saanut matkustella pääsadhun joukkioissa ilmaiseksi ympäri maailmaa.”

Tuksun suunnitelmana oli varmaan se, että hänet ylennettäisiin Israelin jeesusministerien matkan jälkeen Suomessa jonkun lahkon pastoriksi tai peräti profeetaksi. Sen jälkeen saisi matkustella ja käydä puhumassa paskaa ja ne vielä maksaisivat siitä Tuksulle.

Todellisuudessa nehän eri lahkot eivät arvosta paskan vertaa sitä jos vääräuskoisten uskonlahkon kanssa käy jossain.. Sehän on suoranainen synti.

Eikä ne uskonlahkojen pastorit taatusti Tuksua osingoille 0ta kun sehän on heidän oma pisnes ja oma leipä vain vähenee jos siihen otetaan  siipeilemään.

Tuksulle jäänyt jäljelle siitä profeetan leikkimisestä se siansaksan hölöttämisen armolahja. Olisi sillä kielilläpuhumisella jotain virkaa jos puhuisi jotain oikeaa kieltä siansaksan sijasta. Olisin kyllä yllättynyt kun Tuksu osaisi puhua vaikka virheetöntä sanskritin kieltä, islantia tai kiinaa. Se olisi jo todellinen ihme.

Onhan Tuksulla muutamia oikeitakin armolahjoja. Kuten se mauttomuuden armolahja, väkivaltaisuuden armolahja sekä rytmihyytelön armolahja.

Nyt hellejakson lopulla olisi kyllä kiva nähdä kunnon kuva huovutetusta majavasta.