Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 179 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

#142615 Ilmoita asiaton viesti
Flamingomies
Participant

Jotenkin en vaan ymmärrä Hymyn motiivia julkaista tällainen huuhaa-juttu. Tuossa jutussa ei mikään pidä paikkaansa. Miksi Hymy antaa tunkin itse selittää asiansa parhain päin? Tuo journalismin muoto toimisi, jos olisi aivan selvää että haastateltavalle nauretaan ja sen annetaan nolata itsensä. Näin tehtiin esim. Heikelä Korporaatiossa radiossa monta kertaa, soitettiin Petteri Jussilalle tai Vesa Keskiselle, nämä saivat vapaasti selittää sanottavaansa ja kaikki vain nauroivat näille.

 

Tämä toimittaja ei onnistu samassa. Tunkki saa sanoa olevansa raitis, ei keskiverto lukija tajua sen olevan parodian tuolla puolen tunkin itse kertoessa tuota. Kun tekemisiä ei kommentoida niin alaan perehtymättömälle lukijalle jää kuva että okei, noinhan asiat on miten tunkki kertoo ja muut väitteet on ilkeämielisiä valheita.

Asiasta viidenteen, ruokavideot (ne harvat) kyllä on olemassa, en ole vuosiin nähnyt.

Tunkin ja Julian keskustelu aiheesta Julia ei jaksa/tunkkia ei kiiinnosta kuunnella toivottavasti löytyy litteroituna edelleen josssain netissä, sellaisena sen näin. Se oli pitkä keskustelu (yhteen aikaan joku sai järjestettyä tunkin yksityisviestejä tai tekstiviestejä julkaisuun netissä).