Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 179 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

#142777 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Raamattu on taysin totta. Ei tahan nyt muuta lisattavaa.

Jos näin kerran on, olisin uuspornokristittynä Jossuna nyt hyvin, hyvin, HYVIN huolestunut!!!???!!1!!??! Kuutioista ei raamatussa puhuta mitään, mutta koska Jossu kerran sellaiset on nähnyt niin sellaista täytyy olla olemassa. Siellä se pinkki maalaisromanttisesti sisustettu kuutio odottaa kroonisesti valehtelevaa väkivaltaista huorintekijää? Ihan glamourisimman alueen läheisyydessä, sen töpöviiksisen pikku-ukkelin naapurustossa.

Hupaisa tuo teemu leipurin sininen trumpetti hiha paita, siis kun ei peitä lihapullabarbien mahaläskejä vaikka miten levittelisi. Seuraavalla kertaa kannattaa hankkia pusero jossa on vielä suuremmat hihat. Valokuvaaja on taatusti ollut näätämielinen kun on valinnut julkaistavaksi juuri tuon kuvan 😀 .

Joku kysyi tunkin sänkykamarista, että haluaisiko joku herätä sellaisessa. No, luultavasti luulisin että lopunajat ovat koittaneet ja että olen joutunut suoraan kuutioon.

Tunkki elää julkaistusta sanasta. Mikä on lehdessä, täytyy olla totta, siis jos tunkki on itse päässyt sanelemaan artikkelin, kuten nyt Myhyssä. Jos joku toimittaja julkaisee ihan oikeita  kuvia, niinkuin nyt oli Tampereen aseman pissauskuva esim, se on herjaamista. Jo ihan realistinen kuva elähtäneestä takkumoppisesta alkkismuijasta riittää. Se on herjaamista, vaikka jokainen näkee totuuden ja rankan kuvankäsittelyn jäljet tunkin julkaisemissa kalmokuvissa. Tunķki ei kestä totuutta. Peli ei olisi vielä menetetty, jos kyseessä olisi joku muu kuin maailman laiskin ja vetelin ämmänkuvatus. Painon saisi vielä pudotettua ruokavaliolla ja liikunnalla, elämäntapamuutoksilla eli alcofreet ja pamit veks,  ja luultavasti oma tukkakin kasvaisi taas kun saisi rauhassa kasvaa ilman kuluttavia irtomoppijatkeita. Mutta tunkki ei pysty tällaiseen pitkäjänteiseen tahdonlujuutta vaativaan projektiin, syötiinkö niitä gnanaattiomenoita pari päivää ja sitten hiljeni, yms? Ja koska tunkki, naamaa ja vinoja ankkahuulia ei saisi enää pelastetuksi normaaliksi kuin kalliilla plastiikkakirurgisilla operaatioilla, johon tunkilla ei tule ikinä olemaan rahaa. Ihan menetetty tapaus kyllä, johon kullienkelinkään ei kannattaisi rahojaan hassata.