Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 179 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

#142958 Ilmoita asiaton viesti
Twisted Sister
Participant

Kandi vai kuka kysyi Emma ponista.

Muistan nähneeni ebookersin lipun jonka mammamuratti tosiaan oli maksanut. Nyt ei vaan löydy mutta tällainen löytyi vauva.fi palstalta:

Niinhän se meni, että Mamma Tukiainen maksoi yli 16.000 Ruotsin kruunua tuontimiehestä Tuksulle. Tuontimies ei kestänyt jatkuvaa lääkkeiden ja alkoholin väärinkäyttöä ja lopulta prinsessa Johanna heitti hänet pihalle väittäen mm. miehen pahoin pidelleen (yllätys yllätys) hänet. JOhanna oli piilottanut miehen passin ja matkalaukutkin, joten lähtö Albertinkadulta ei ollut ihan helppo ja vailla majapaikkaa mies joutui ensin öitsemään lentoasemalla.

Ystävälliset suomalaiset Johannan antifanit tulivat hätiin ja majoittivat tuontimiestä kunnes lentolippu saatiin vaihdettua – Mamma Tukiainen kun oli varannut miehen oleiluajaksi jopa kuukauden. Mamma toivoi kovasti, että Johanna ja Emmanuel menisivät naimisiin ja alkaisivat lisääntyä. Johanna itse suunnitteli rahastavansa love storylla Seiskaa oikein urakalla. Seiska olisi vienyt kyyhkyläiset jopa Turkkiin lomailemaan, mutta kun Tuksu ei osannut pitää suutaan kiinni, kaikki matkat ym peruuntuivat.

Emmanuel, mies Hawaijilta, otti myös valokuvia Tuksun kotoota. Kuvat ovat vain harvojen ja valittujen nähtävillä ja tämän kirjoittajakin on saanut ne nähdä vain erään Tuksun anti-fanin salaisessa nettiryhmässä. Voin kertoa, että Tuksun asunto koostuu vaatenyssäköistä, muovipussiröykkiöistä ja koiranpaskasta. Paskaa on jopa sängyssä, koska Tuksun koirat saavat tehdä sinne tarpeensa.  Siinäpä glamouria kyllikseen.  Olisipa kiva, että vaikka Gloria-lehti tekisi syvähaastattelun tästä Suomen glamourisimmasta ihmisestä ja hänen upeasta keskustakodistaan!