Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 179 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

#143051 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Kyllä mami tulee apuun esikoiselle, 40 wee. Pitähän esikoisen saada kuvakäsiteltyjä kuviaan someen. ”Tämä mekko on tilattu Lontoosta ja hinta oli 600 puntaa” ja ”Nyt tällä hetkellä muodinmukaiset kiharat hiukset, mutta suunnitelmissa on – aivan varmasti 100 %:sti vaalea pidennys.”

Olisi kiva tietää Emmanuelin mielipide Tuksun hyvistä keskustelutaidoista. ”So in love.” Ei kestänyt tuo romanssi kovin kauan. En ollenkaan ihmettele E:n haluja palata Honoluluun. Jos Tuksu ja hänen muut vieraansa ovat ryypiskelleet ja Tuksu on terästänyt oloaan tabuilla, niin hän ei varmaan ole kovin haluttava nainen. Enkä ihmettele ollenkaan, jos E:n on täytynyt puolustautua. Sika-M. sai hedelmäveitsestä ja sakseista. Totuus ei pala tulessakaan. Tuli ilmi, että Dolls Co Ltd oli pelkkä huono vitsi. E. varmaan myös huomasi, ettei Tuksulla ole tanssijan vartaloa. Säälittävää anoa juttua paperiversioon. Nainen lupasi jättää julkisuuden jo vuonna 2008. Onneksi Myhyä ei kiinnostanut julkaista juttua paperiversiona. Tuksu olisi kuitenkin vaatinut (yksinoikeudella) jutusta 1000-2000 euroa.

Se mitä Tuksu teki E:lle on hyvä todiste hänen v-tumaisesta ja sairaasta luonteestaan. ”Suomalaiset eivät osaa käyttäytyä.” Naisella on todella valikoiva ja lyhyt muisti. Kyllä E:lla on ollut kertomista kokemuksistaan Suomesta ja petite modelista.  🙂