Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 179 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

#143137 Ilmoita asiaton viesti
Syyskoira
Participant

Alli, Strippis

Emmanuel-episodi oli ihan parasta Hawaijinreissuineen ja se Ponin haastattelu Myhyssä ja Seiskan videohaastis täydensi vähän niitä kertomuksen aukkokohtia. Molemmat valehteli niissä kohdin, missä taisi hävettää liikaa.  Tuksu oli tavannut Ponin siellä Hawaijisessa, koska siitä oli kuvatodistekin. Ponihan väitti muuta.  Tuksu taas oli esittänyt rikasta julkkista, ja Poni meni lankaan, koska on oikeastikin joku rattopoika, kuten Tuksu paljasti. Eihän se muuten tuksunlaisen seuraan olis eksynyt.  Surffailee komeana poikana enempi varmaan  matamien sängyissä kuin sohvilla. Mutta miksi Tuksu kuvitteli, että rattopojasta olisi muuta kuin se ilo, mitä rahalla saa, eikä rahaa Tunkilla ole? Tuksun piti saada tänne vaan joku sieltä väkisin, ihan vain näyttääkseen että saa.

Mamman touhuja kanssa ihmettelen mitä mamma oikein suunnitteli, kun maksoi Ponin Suomeen. Oliko vain tarkoitus pitää lörppö tytär hiljaisena kun se mopo alkoi karata käsistä siinä kohtaa, vai oliko jotain pidemmän tähtäyksen suunnitelmaa?  Joitakin keskustelunpätkiä Sevenissä ja suomi24.fi:ssa oli kuvina Facesta, missä mamma jonkun Ördääjän kanssa keskusteli Ponista, että se on sopiva tyyppi. Onkohan siis Poni joku Ördaajien yleinen toyboy? Kaikkea sitä tuli mietittyä tuohon aikaan. 🙂  Olen oppinut sen, että totuus on usein paljon tarua ihmeellisempi.  Ja olis kyllä kiva nähdä ne kuvat sieltä Albertilta, mitä Poni oli ottanut. Oli varmaan kauhea järkytys Ponille, kun näki Albertin saastapesän. Ei tainnut auttaa kukkakankainen Ikean tuolikaan. Voi voi kun tulis näitä lissää…

 

Hän on TODELLKIN ihan eri tasoa kuin viimeisimmät exäni mutta se siitä vertailusta muuten. Emme myöskään sopineet ”sokkotreffejä” vaan tapasimme toisemme jo aiemmin. Emmekä jää Suomeen asumaan. Hyvää yötä kaikille, VAYA CON DIOS!” (7L) (tunkki 22.6.2015)