Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 179

Etusivu Keskustelu Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 179 Vastaa aiheeseen: Johanna Tukiainen Vol. 179

#143191 Ilmoita asiaton viesti
Nenässä
Osallistuja (Participant)

Tuksu,miten sä jaksat olla noin T-Y-L-S-Ä? Tee jotai?!?

Boring, tylsää, boring! Tuksu: blaa blaa blaa, nämä samat jutut on jauhettu jo noin miljoona kertaa,Halleluja, Amen!Tylsä selfie, tylsä Veijo, blaa blaa blaa! TUKSU : TYLSÄÄ!!!BLAA BLAA BLAA!!

Annappa jotain näädillisesi,sillä ilman näätiä,sinua ei olisi enää olemassa.Sinä rakastat ja haluat,janoat julkisuutta,näädät sinua enää auttavat!

Näädät ova se populaatio, joka on pitänyt sinua ympäröivän julkisuuden keskusteluissa.Muuten olisit unohdettu.Näädät ovat se ryhmä, joiden kirjoitteluista vaarin ottaneina numbalehti ja Myhny julkaisevat sinusta säälistä juttuja.Ensin kivat jutut ja sitten pippelienkelistoorit.Sinä tarvitset julkisuutta,olet sille tielle lähtenyt 20 vuotta sitten.

Tuksu: ilman NÄÄTIÄ sinä et eläisi minkäänlaista mielikuvitusjulkkkis elämääsi.

THAN US, Tuksu, THANK US!Tuu pois sieeltä norsunluutornistasi.

Ilman julkisuutta, sulla ei ole mitään.Mietippä sitä.

Saako lähettää terveisiä?KAIKILLE näädille täällä!Pörhistetään häntää,pöyhitään viiksikarvoja, olette UPEITA ikään,sukupuoleen ja karvankoostumukseen katsomatta! I LOWE YOU ALL!

Maapalvelun neiti, kiitos! UPEAA!Tuksu, otappa mallia!Onni ja Toivo kehittyvät, sinä et.Miten olisi tuollainen koordinaatioharjoittelu?Sanooko mitään? Tuskin?Vedäppä spagaatti? Tuskin. Tuksu, sä olet NIIN LAST SEASON! Ei uimalelut, barbie uikkarit ja haiseva, rytmihyytelö olemuksesi ketän kiinosta. tee jotain.Uudistu,kurkunleikkaaja ja vispaaja käsiliikkeitä ei lasketa. Herää Tuksu ?