Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 179 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

#143296 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Johanna Mia Tukiainen Kylla; kristittyjen vainot on alkaneet Suomessakin, tosin mua on vainottu jo 10-vuotta.”

Paskat on vainottu. Media ja some on vain paljastellut totuuksia sinusta. Jos et toisi itseäsi esiin, niin kukaan ei muistaisi sinua, eikä häiritsisi sinua. Olet kuitenkin sen verran narsisti, että kaipaat huomiota ja julkisuutta. Tuliko Myhyn toimittaja maalle ilman kutsua? Tuskin? Soitit ja rukoilit. Sait taas muutaman sivun julkisuutta. Sitten kun saat kielteistä palautetta, niin se on vainoa. Kristittyjen vaino on kaukana. Älä ole sellainen räystäsp-se. Saat syyttää itseäsi.

Mikään mikrosiru ei voi muuttaa DNA:tamme. Mikrosiru on tekninen vempain. Ihminen on vasta alkutaipaleella DNA:n muuntelemisessa ja sen tarkoituksena on taas parantaa perinnöllisiä sairauksia. Kas kun et väitä sähkön muuttavan DNA:n sisältöä? Ihminen EI PYSTY rakentamaan monimutkaisia DNA-ketjuja, saati että jokin mikrosiru (vähän samanlainen kuin luottokortissa tai älypuhelimessa) voisi muuttaa meitä. Oletko katsonut liikaa Matrix-leffoja? Selitäpä nyt Tuksu viisaampana miten tuollainen mikrosiru voisi muuttaa ihmistä? Mikrosiru ei voi lähettää ohjeita aivoille tai hermostolle. Koirallamme on muuten mikrosiru. Emme ole huomanneet sen käyttäytyvän kummallisesti. Puhua se ei osaa, eikä se ole tehnyt velkakirjoja puolestamme. Muuten kiltti ja älykäs koira. Jo sen katseesta näkee mitä se tuumaa. 

Tunkstunks. Kiitos selvennöksestä. Kilpirauhasen vajaatoiminta on meillä sukuvika. Siitä huolimatta suvussamme ei ole ylipainosta kärsiviä. Varmasti jokainen reagoi eri tavalla lääkkeisiin? Itse käytän 0,1 mg:n ja 25 mcg:n lääkitystä. Ei koskaan painon nousua. Tunkin kohdalla epäilen laiskuutta ja väärää ruokavaliota. Poulikypsä kana, mediana, kermassa. Yleensä kaikki kermassa?  🙂 Koska olemme nähneet tai kuulleet Tunkin olevan esim. lenkkipolulla reippailemassa iltaisin? Emme koskaan! Hän ei ole lasketellut vuosikausiin. Eikä ole veneillyt sitten Miamin. Eikä veneessä pyllistely ja omakuvien otto kuluta kaloreita. Ämmä ei varmaan jaksa kävellä yhtä kilometriä. Puhun kantapääni kautta. Ainut mikä lienee totta, on viinien harrastaminen, eikä ole mitään merkitystä maksaako viini 8 vai 500 euroa pullo. Kaikki pullotteet kelpaavat. Yleensä koko Alkon tuotevalikoima.