Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 179 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 179

#143318 Ilmoita asiaton viesti
Twisted Sister
Participant

Kootut selittämiset ryyppyputkesta Turkissa…

https://www.seiska.fi/Uutiset/Ryyppaamaan-retkahtaneelta-Johanna-Tukiaiselta-uskomaton-selitys-mita-Veijo-kihlattu

– Kihlattuni Veijo oli ostanut minulle matkalle mukaan kalliin samppanjapullon. Jos alkoholistin matkalaukusta löytyy sellainen, niin kyllä silloin retkahtaa, Tuksu avautuu.

– Jos isäni Markku Tukiainen olisi ollut täällä, olisin heittänyt sen pullon roskiin. Mutta kun ei ollut, niin en heittänyt.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Johanna-Tukiainen-myontaa-sortuneensa-ryyppaamaan-Retkahdin-koska-Turkista-ei-saa

– Alkoholi elää minussa niin voimakkaana, etteivät edes AA-kerhot ole pystyneet auttamaan, Johanna huokaa Seiskalle puhelimitse.

Markku-isäni on pystynyt auttamaan minua. Hän tietää miten toimia, koska on itsekin alkoholisti. Hänen kanssaan olen nauttinut vain alkoholittomia juomia ja hänen piti olla täällä nytkin esteenä, etten joisi alkoholia.

– Se pitää paikkansa, mutta tiedätkö mistä se johtuu? Siitä, ettei täältä saa lainkaan alkoholittomia siidereitä, Tuksu parahtaa.

– Kaipaan ihan hirveästi alkoholittomia siidereitä, mutta täällä Turkissa on pakko juoda tavallista siideriä.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Voi-ei-Tuksu-Johanna-Tukiaisen-selvat-paivat-paattyivat-karusti-Alanyassa-ryyppasi-rutosti

– Laskun tullessa Johanna ilmoitti yhtäkkiä, ettei hänellä ole rahaa maksaa. Se hermostutti meitä muita ja teimme Johannalle selväksi, ettei hän voi tulla ravintolaan juomaan viiniä, jollei hänellä kerran ole rahaa

– Jonkun napatanssijan jälkeen esiintynyt Johanna heitti vain kaksi biisiä, joiden jälkeen hän ilmoitti, että keikka jatkuisi vasta tunnin päästä. Sitten Johanna paineli baarin puolelle juomaan siideriä, eikä monikaan jaksanut enää odotella häntä.