Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149270 Ilmoita asiaton viesti

Tästä Suutarista.

Jolle ensinnäkin nostan hattua että ymmärsi mennä hoitoon ja sitoutui siihen. Tai pakoitettiin, minulle sinällään se ja sama. Mutta jaksoi siellä kököttää ja kasata sielunsa paloja kokoon.

Joka nyt on Evankelistan ykköskohde.

Kuvissa Suutari näyttää oikeasti jotenkin hitaan seesteiseltä. Normaalilta. Eritoten niissä lähdemme-kohta-kynsihoitoon -kuvissa. Suutarilla järkevä takki ja keliin sopiva huivi. Vierellään Tuksu pinkkeine huulineen ja jeesustelupaitoineen. Suutarin ilmekin on jotensakin luonteva. PinkkiPovi vieressä taas vetää sitä omaa naamailmettään. Voih.

Niin, siis Suutarista. Jos arvosteluni ko. henkilöstä lepäisi vain näiden kuvien varassa, olisi suhtautumisesni erilainen.

Mutta satuinpa katsomaan vuosi pari sitten jatko-ohjelman sarjaan Viidakon Tähtöset. Eli Aurinkorannan tähtöset. Kolme pimatsua lähti matkaan, Suvi Pitkänen, Sanna Suutari ja sitten se pieni söpö, mikä sen nimi oli. Joku Johanna.

Ja näistä kolmesta älyköstä kertova muutamaosainen sarja oli huikeaa katsottavaa. Kaksi kolmesta olivat aika hiton väsyneitä siihen kolmanteen. Joka oli siis tämä Sanna.

Sanna kieltämättä teki muuten täysin turhanpäiväisestä sarjasta mielenkiintoisen. Tämä Sanna käyttäytyi näiden daamien reissulla täysin holtittomasti ja sotki kaikki mahdolliset suunnitelmat. Sekopäisesti sanoisi moni. Sanon minäkin.

Tämä pahoilla ylikierroksilla käyvä ylipirteä ja sekava daami sai lennossa aina uusia ideoita, yleensä lähes mahdottomia, ja ryntäsi niitä toteuttamaan. Puheet olivat vähintäänkin sekavia. Eläimiä se kovasti kertoi rakastavansa ja ryntäilikin sinne ja tänne eläimien perässä. Tuolla kissa. Tuolla kulkukoira. Nyt tahdon ratsastaa! Eläimet pelkäsivät ja kaikkosivat sen nähdessään. Hevonen heitti selästään kännisen hevoskuiskaajan.

Katselin tätä reality-tv:n spektaakkelia kulmakarvat yläohimoilla. Ja mietin hiljaa itsekseni että on siinä yksi hiton sekaisin oleva tyttölapsi.

Ja nyt tämä sama likkalapsi on löytänyt tiensä Turbohuulen hoviin. Sen ainoana jäsenenä.

”Ei hyvä” sanoisi Jorma Uotinen. Ja niin sanon minäkin.