Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149298 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Kaikista tuksulle annetuista näyistä ja profetioista joskus joku osuu oikeaankin, johan perunankukka ja kumppanit tunkin Jezebeliksi ristivätkin. Siihen seurakuntaan tunkilla ei taida olla enää asiaa, kun uutta hengellistä kotia etsitään. Revankelisointi Stokkan kadulla koirat uskisvankkureihin kiinni koplattuna ei taida enää paksukaista kiinnostaa. Talvikin tulee, vaikka ilmeisesti Sannan saama turkki on jo otettu yhteiskäyttöön ellei kokonaan muuttanut omistajaa uudelleen.

Almakakkosta näköjään ärsyttää, että tunkkia sanotaan läskiksi. Totta on, että maailmassa on muitakin lihavia ihmisiä, mutta harvempi niin voimallisesti väittää itseään joksikin ihan muuksi, ja yrittää peitellä asiaa naurettavin keinoin. Sopo keijukainen pukeutuu xxl koon vaatteisiin jotka siltikään eivät mahdu kunnolla päälle. Se on lihava!

Sannaa käy sääliksi, oli sitten miten sekaisin päästään tai ei, ihan sama. Ei ole kenellekään hyväksi joutua tunkin terävien tekokynsien otteeseen, saati sitten psyykkisesti sairaan tai siitä toipumassa olevan ihmisen. Ei kai Sanna ikinä ole ollutkaan sellaista julkkis tyrkky tissi bimboa kummempi ihminen, näitähän riittää ja tuksu on yksi sellainen. Sellainen prototyyppi tissibimbosta on enempi tai vähempi yksinkertainen mutta täysin vaaraton ja huvittava hömppä, tunkki sen sijaan on toista maata. Yksinkertainen, ja enemmän, kyllä, mutta esim. rikosrekisteri ja julian kohtalo kertovat karua kieltään. Samoin eläinten kohtalot. Vaarattomuudesta siis.  Huvittavuuskin menee välillä b-luokan kauhukomedian puolelle uskomattomine käänteineen.,