Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149301 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

On väärin verrata mt-,potilasta (olkoon sitten vaikka Tuksu) ja kehitysvammaista. Kehitysvammaisella ei ole rikosrekisteriä eikä hän tyrkytä itseään julkisuuteen. Kehitysvammainen ei myöskään liioittele ja valehtele kuin Tuksu. Ei kukaan pääse samaan kuin Tuksu. Olipa sitten terve tai sairas.

Tuksun kopeus, inhottava luonne, jatkuva valehtelu, liioittelu ja itsensä asettaminen muiden yläpuolelle ovat sitä Tuksua jonka valheet me paljastamme. Myös hänen kuvien muokkaaminen on näädittävä asia.

En tunne yhtään kehitysvammaista joka olisi myös julkkis. Jos joku olisikin, niin joko tsemppaisin tai jättäisin huomiotta. Tuksu on kertonut olevansa ”hashtakkien” mukaan kuuluisa henkilö. Kun hän itse pyrkii julkisuuten jopa maaseutusanomissa, niin asia herättää naurua ja itkua – vertauskuvallisesti tietenkin. Välillä hän haukkuu Myhyn ja välillä Sevenin, mutta on heti onnessaan kun näkee kuvansa em. lehdissä .

Vääristynyt minäkuva on yksi Tuksun naurettava piirre. En usko, että joku kehitysvammainen postaisi muokattuja kuviaan Faceen. En myöskään jaksa uskoa siihen,  että kevari haukkuisi rumin ilkein ja katkerin sanakääntein ystäviään ja sukulaisiaan.

Tietenkin myös kehitysvammaisella on myös huonoja päiviä. Ne kehitysvammaiset jotka tunnen ovat ihmisinä mukavia. He eivät kuitenkaan käyttäydy kuin Tuksu. Tunnen myötätuntoa kehitysvammaisia kohtaan, mutta minulta ei riitä empatiaa Tuksulle .Jos hän kertoisi aidosti ja rehellisesti elämästään ja katuisi virheitään sekä pyytäisi anteeksi sanojaan ja tekojaan, niin vasta silloin voisin tuntea empatiaa. Ihminen joka asettaa itsensä Jumalasta ja Jeesuksesta seuraavaksi, ja tuomitsee muita on pahin virhe. En jaksa uskoa että kaikista maailman ihmisistä juuri Tuksu olisi valittu Neo – One. Minusta tuo evankelistan työ ei ole rehellistä ja sen sanoma ei ole kristillinen. Kaiken maailman huuhaa-tieto uppoaa kritiikittä Tuksuun. Salaliittoteoriat yms ja niihin uskominen viittaa mt-ongelmiin.

”Olen puhunut.” (tuntematon)

”Suomalaiset eivät osaa käyttäytyä.” (JT)