Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149307 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Alman kello jätättää. Kello oli muka pian 01.00, mutta kello näyttää olevan 06.57 tuossa tekstin yhteydessä. Melkein kuuden tunnin viive. Ostammeko Almalle uuden kellon?

Alma ehdotti Trumpia. Trump on henkilönä liian kaukainen. En ole koskaan tavannut tai nähnyt Trumpia. Valkoisen Talon henkilökunta auttaa Trumpia niin, ettei suurempia mokia synny ja entisiä mokia kaunistellaan.

Tuksu hehkuttaa päivityksissään olevansa ”famous”. Hän nauttii huomiosta. Välillä hän antaa (anoo haastatteluun) haastattelun, mutta jo pian hän haukkuu lehdet ja uhkaa oikeustoimilla.

Tuksu on mielenkiintoisempi, tutumpi ja Tuksua on helppo seurata. Ennustuksia, amerikkalaista huuhaa-uskontoa ja maailmanloppua sekä ylöstempauksia. Välillä Tuksu unohtaa maailmanlopun ja kertoo järkyttävistä ja ajankohtaisista uutisista kuten; Taavetti Paakarin mekko, baby doll Johanna, naisellinen, kiharat hiukset, vaalennus, Udi, Miami, Jenkkilä, tsikopaatti, narsissi, ”Nor-dick”  – ja sokerina pohjalla (vai kermana pinnassa?) muutot. Kun Tuksu oikein herkistyy niin esille nousee yo-todistus. Kuka väittää, että Tuksu ei muka osaisi keskustella? Häh?

Jos joku mies ei tajua em. asioiden syvällistä merkitystä, niin mies on täysi uuno – paitsi jos hänellä on rahaa.