Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149353 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Matti5. Olen samaa mieltä. Kuohareista löytyy hyviäkin. En niitä huonoiksi haukkunutkaan, vaan korjasin Tuksun ajatusmaailmaa. Kaikki sampanjat ovat kuohuviinejä, mutta kuohuviini ei ole sampanjaa. Aito sampanja on vain oikea sampanja. Tuksulla 25 euron kuohari on muuttunut 1500 euron sampanjaksi. Joku tehokas näätä huomasi merkin ja tarkasti hinnan. Pientä ja kivaa liioittelua? Joku muistanee tarkat hinnat?

Antikristus ei ole vielä tiedossa, mutta Tuksu antoi jo vinkkejä. Homoseksuaali juutalainen joka on kuitenkin katolinen koska paavi on mukana juonessa. Englannin prinssi on myös tässä sotkussa mukana vaikka hän on anglikaani eli protestantti. Mies nousee liike-elämästä. ”En voi kertoa asiasta enempää.” (JT)

Tähän pakkaan pitäisi vielä lisätä joku pohjoismainen luterilainen. Kuka mahtoi ilmoittaa nuo tiedot Tuksulle? Sopiva lääkitys vähentäisi harhoja, eikä droppien ohella saa käyttää alkoa.

Numero 7 esiintyy myös Tuksun jutuissa. Meksikon Maya-intiaanit rakensivat Auringon ja Kuun pyramideihin uuden kerroksen joka 7. vuosi. Tämän tiedon kuulin matkaoppaaltamme. Sotkihan Tuksu tuomiopäivätarinoihin myös Maya-kalenterin. En voi kertoa asiasta nyt enempää.