Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149403 Ilmoita asiaton viesti
Principeca2
Participant

Brittihovi järkyttyi kun BBC ei televisioinut suorana prinsessa Eunukin häitä, vaan sanoivat ettei voisi vähempää kiinnostaa. 2 miljoonan punnan hintalapun arveltiin kiinnostavan enemmän kansaa.

Ymmärrän brittejä. Eunukin puku oli kyllä valtavan kaunis. Kauniimpi, kuin Catherinen tai Meghanin. Ja arvostan, ettei ollut tunkenut päähänsä minkäänlaista kangasta (inhoan huntuja ja pääpitsejä. Mitä pidempi ja isompi, sen pahempi. Ruhtinatar Gracen hääpäähine tekee tässä asiassa poikkeuksen). Kaunis kampaus ja vielä kauniimpi, vihrein kivin koristeltu diadeemi pääsivät oikeuksiinsa. Usein vähemmän on enemmän. Tämä ihan Tunkillekin vinkiksi.

Prinsessa Dianan hääpukuhässäkkä on ollut rumin ikinä kuninkaallisissa häissä. Minusta se oli jo silloin aikanaan ruma vaikka olin ihan lapsonen häiden aikaan. En ymmärrä ollenkaan, että sitä hehkutetaan edelleen. Siinä oli kaikkea liikaa. Onneksi Dianasta kuoriutui myöhemmin oikea tyylitaituri (tai sitten Diana ymmärsi ottaa asiassa ammattiapua vastaan).

Ei kuninkaallisista häistä sanoisin ihan vilpittömästi, että Tunkin häätyyli on ollut naurettavin ja kamalin koskaan näkemäni. Kyllä, kukin tyylillään. Toivottavasti oli edes itse tyytyväinen sekavaan ja mauttomaan olemukseensa. Ilmeisesti kuitenkaan ei, kun on pitänyt ostaa sen jälkeen liki kymmenkunta uutta hääpukua vaikkei häistä ole ollut tietoakaan.

Eikä ole Tunkin tyylitaju kehittynyt, kuin huonompaan suuntaan.