Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149422 Ilmoita asiaton viesti
Principeca2
Participant

Kaikki oikeassa. Kuvassa on lahkonjohtaja Warren Jeffs. Ja kuvan naiset ovat tämän vaimoja. Tavallaan.

Jossain vaiheessa, perustettuaan tämän uskonnollisen lahkon, Jeffs päätti, että lahkon miesten tuli pidättäytyä seksistä ja tämä koski myös heidän vaimojaan, he eivät harrastaa seksiä edes heidän kanssaan. Jeffs itse taasen sai harrastaa seksiä näiden vaimojen kanssa ja saattaa heidät jopa raskaaksi. Ja miehet siis kasvattivat sitten vaimonsa kanssa lapsia, jotka olivat Jeffsin. Vaimot sekstailivat Jeffsin kanssa ja joidenki  väitteiden mukaan myös keskenään, Jeffsin pyynnöstä ja muut miehet kärvistelivät puutteessa.

Jossain vaiheessa Jeffs päätti, että kaikki lahkon naiset ovat oikeasti hänen vaimojaan, vaikka heillä olisi vihitty mies ja seksin lisäksi heidän tulisi käyttää nimeä Jeffs.

Warren Jeffsin ongelma oli se, että hän on pedofiili. Hän sekstaili ja otti vaimoksi myös 10-12 v tyttöjä ja siitti alaikäisiä raskaaksi. Lahkossa oli paljon lapsia, joilla oli lapsia. Lapsiäitien joukossa oli myös heitä, jotka itse olivat Jeffsin siittämiä samoin, kuin heidän oma lapsi. Lahkosta huostaanottettiin yli 400 lasta, mutta heidät palautettiin, koska niin suurelle joukolle ei ollut muuta paikkaa, mihin laittaa.

Jeffs joutui näistä teoista vankilaan eliniäksi, mutta lakoilla on edelleen kannattajia, joita Jeffs ohjaa vankilasta käsin.