Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149428 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Tuo nainen on todella sairas. Jos sanot: ”Tuo kampaus sopii sinulle. Se nuorentaa sinua ja olet kaunis.” Tuksu tulkitsee sen omassa sairaassa mielessään seuraavasti: ”Eikö muka pitkät hiukseni sopineet minulle? Olenko (olinko) muka vanha ja ruma??!!”

Jos taas joku hoviväestä olisi todennut: ”Pitkä kampaus sopii sinulle paremmin. Olet kauniimman näköinen kun sinulla on pitkä tukka.” Tämä muuttuu seuraavasti: ”Eikö muka tämä lyhyt kampaukseni ole kaunis!!?? Enkö ole muka kaunis juuri nyt??!! Sä siis haukut mua rumaksi ja vanhaksi!!!!”

Jos Tuksu kehuu osaavansa jenkkiläisen small talkin ja toisten kannustamisen, niin hän EI osaa ottaa vastaan normaalia ja ystävällistä palautetta. Hän kehittelee sairaassa mielessään tästäkin varmaan demonien hyökkäyksen. ”Tunnen voimakkaasti kuinka demonit hyökkäävät kimppuuni juuri nyt.” Hän ei suinkaan kerro enkeleistä, ilosta, rauhasta ja kauneudesta.

Tuollaista ihmistä ja varsinkin hänen v-tumaista luonnettaan ei kadehdi kukaan. Saati että joku kadehtisi hänen 60.000 euron velkoja – tai ylipainoa.

Tuksu ei tajua katsoa taikapeiliään kunnolla. Myös ystäviä täytyy kuunnella, auttaa ja tsempata. Ystävyys ei saa olla yksipuolista hyötymistä. Ei ihme, että 200 ihmisen asemesta syntymäpäiville tuli vain kaksi (2 !!!) ystävää. Eikä ystävyyssuhteet parane jos ystävät haukkuu juhlien jälkeen pystyyn ja vielä julkisesti naamakirjassa. Ystävien antama kritiikki ja kannustus täytyy ymmärtää oikein. Tuntuu kuin Tuksulta puuttuisi hienosäätö ihmissuhteiden suhteen. Oli kyse ystävistä/tuttavista tai puolisosta/avomiehestä/aviomiehestä/muusta syvemmästä suhteesta.