Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149445 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

Totta Soopelsson. Tuksu EI tunne empatiaa toisia kohtaan. Hän ei osaa asettua toisen ihmisen asemaan – edes hetkeksi. Maailman täytyy pyöriä hänen ympärillään. Jos Tuksu tulisi äidiksi, niin mietin millaisen lapsen hän kasvattaisi yhdessä miehensä (?) kanssa. Nykyinen mies on täysin veltto lapamato, jolla ei taida olla omaa tahtoa ollenkaan. Toisaalta jos miehellä on munat ja mies haluaa asioista päätettävän yhdessä, niin tuossa vaiheessa miehestä löytyykin äkkiä erilaisia vikoja. Mies alkaa kuristaa kolmin käsin ja mies on psykopaatti ja narsisti  –  ja dementti pappa on samaa mieltä. Mahtaako pappa olla tässä maailmassa? Hän on muuten itse tuonut itsensä julkisuuteen (Myhy), joten hänen asioitaan voidaan hieman sivuta täällä. Toisaalta olemme lukeneet Tuksun tarinat. Tieto on tullut Tuksulta.

Minulle tulee nallekarhumaisesta miehestä pyylevä, kömpelö ja hyväntahtoinen mies joka pyrkii välttämään riitoja, ja pyrkiikin henkisesti rauhalliseen ja turvalliseen olotilaan. Toisaalta hän on hyvä kuuntelija ja antaa tukea ja turvaa pienemmille.

Lähes kaikki Tuksun romanssit ovat alkaneet hitaasti. Miestä käytetään hyväksi ja ehkä kokematon mies luulee tämän kuuluvan arkeen. Vellin ja Tuksun piti mennä naimisiin jo kesällä 2017. Nyt velli on näemmä vain ystävä. Taloudellinen hyöty on saatu ja Mata Hari lähtee etsimään seuraavaa uhriaan. Edellinen suhde ei merkitse hänelle mitään. Mielessä välkehtii edelleen Miami. Ulkomaille muuttoja tapahtuu parin kuukauden välein, mutta jostakin syystä ne eivät toteudu. Ainut maa joka voisi ottaa Tuksun vastaan on Ruotsi. Mikään toinen EU-maa ei auttaisi Tuksua. Ruotsissa on omaiset, joten häntä ei voisi laittaa Suomeen. En osaa kuvitella Tuksua Lontoossa tai Pariisissa. Miami (USA) olisi mahdollinen jo hän olisi vielä kunnossa ja hänellä olisi todella hyvä koulutus. Sinne muuttaminen on hyvin hankalaa. Mistä Tuksu kaivaisi rahaa asuntoa, autoa, vakuutuksia ja muuta elämää varten? Ulkomaalaisena hän ei saisi ruokakuponkeja, mutta Pelastusarmeija ja vastaavat järjestöt voisivat ruokkia hänet kerran päivässä. Tuksun rahat eivät riitä edes slummiasumiseen.