Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 183 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 183

#149532 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun neiti.
Participant

Tunkio elää omassa helvetinkuutiossa jo täällä maanpäällä. Tunkio kärvistelee päivästä toiseen, kun elintaso ei yllä haaveliemaansa näyttävään miljunäärielämään. Arki menee riidellessä milloin kenenkin kanssa, asiat jätetään hoitamatta, laskut maksamatta. Kerjäämällä, kiristämällä ja huijaamalla saa sillointällöin jonkun ulkomaanmatkan, rumia ryysyjä, feikkikoruja ja feikkilaukkuja. Tunkio elää paskaisena paskan keskellä. Etsii epätoivoisesti keinoja saada rahaa naurettaviin pellehiuksiin ja salajuopotteluun. Tunkion viettämä aika maan päällä.. rikoksia, tappeluita, ryyppäämistä, kahnauksia virkavallan ja muiden ihmisten kanssa, työttömyyttä, velkaa sinne ja tänne, valehtelua ja kaatopaikalla elämistä. Sitten vielä ah, luulee että häntä kadehditaan.

Niinkuin täällä on todettu, hihhulikristilliset yhteisöt on ainut keino, jossa enää voi yrittää päteä, saada julkisuutta ja ennenkaikkea päästä esille. Mutta minkälainen evankelista, Pyhän Hengen päälleen saanut kristitty varustautuu ulkomaanmatkalle valitsemalla viikkotolkulla paljastavia vaatteita, pinkkejä hörselöbikineita, uudet tekoripset, uudet tekokynnet, uusi blondattu tekotukka ja kimmeltäviä korkokantakenkiä? Varmasti tuo ei ole Israeliin matkustavan naisen normivarustusta, saati uskovaisena itseään markkinoivan taviksen varustusta. Tunkin touhu huutaa epätoivoa.

Minä löysin kurpitsasta narun. Se on merkki! Naru on varmasti tarkoitettu minulleNI, että pääsen loppusijoituksessa taatusti eri paikkaan kuin Tuksu. Laskeudun kuutioon, sillä en halua sekopään Tuksun kanssa samaan paikkaan. Pitäköön taivaansa.