Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152068 Ilmoita asiaton viesti
kanadannäätä
Participant

Johanna Mia Tukiainen

1 t · 

Shabbat Shalom! 🎇 Eilatin kuumassa illassa yhdessä rakkaan äitini kanssa…..❤️ Pohdin taas kristillisiä asioita; Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta. Uskova isäni Markku on sitä mieltä, että Jeesus tapettiin kateuden takia. Eikö se mennytkin näin; että Pontius Pilatuksen vaimo oli nähnyt unen edellisenä yönä; että Jeesukselle ei saa tehdä mitään pahaa. Pilatus ei kuunnellut; antoi kansalle päätösvallan; ja kansa päästi Barabbas monimurhaajan vapaaksi ja ristiinnaulitsi Jeesuksen.

Pilatus sekosi ja alkoi syömään ruohoa maasta loppuelämänsä. Ja se mihin nuo ihmiset päätyivät kuolemansa jälkeen…..en halua edes ajatella! Jeesushan sanoi Juudaksellekin; että ”parempi olisi ollut ettet olisi koskaan syntynytkään.”

Nyt Pyhän maan illanviettoon 🌸😊🌷🙏 Täällä hotellissamme suihkulähteet solisevat, upeat värivalot vaihtuvat ja musiikki on kuin enkelikuoro laulaisi! 🙏Viime kesän Israelin matkani oli paljon hektisempi ja kova aikataulu. Kristilliset konferenssit alkoivat klo.8.00 aamulla ja herätys oli klo.5.30 aamuisin 😳 ja ehdin nukkua vain 4-6 tuntia. Tämä on suuri siunaus olla näin ihanassa paikassa äidin kanssa 💖