Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152118 Ilmoita asiaton viesti
Tuksulogian kand.
Participant

”Täällä hotellissamme suihkulähteet solisevat, upeat värivalot vaihtuvat ja musiikki on kuin enkelikuoro laulaisi!”

Johanna 10 vuotta iloitsee pienistä asioista. Suihkulähteet hotellin puutarhassa ei ole mikään ihme. Kiinalaiset värivalot eivät paljon maksa ja perinteinen rauhallinen ”lounge-musiikki” tulee nauhalta/CD-levyltä/tietokoneelta. Minä tarkistaisin ensiksi vuoteen alla olevan tilan, varsinkin jos se olisi kaksoisvuode. Jos siellä on pölymakkaroita, niin alustaa ei ole imuroitu kuukausiin. Löytyipä kerran erään vuoteen alta käytetty kondomi ja kolikoita! Valitin ja huoneen hintaa alennettiin sekä roskat tultiin siivoamaan.

Tuksun ”fanit” ovat myös havainneet kuvien muokkaamisen. ”Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät?” Näin kysyi joku näätä Tuksun naamakirjan sivulla. Taisi tuo näätä saada heti eston Tuksun sivustolle? 🙂

Tuksu ei huomaa Israelin epäkohtia. Juutalaiset rosvoavat Jordan virran vedet mm. keinokasteluun ja vettä ei riitä palestiinalaisille. Juutalaiset ovat ryöstäneet palestiinalaisten maat. Kartoilta näkee tilanteen etenemisen. Gazan kaistale ei riitä palestiinalaisille. Beduiinit ovat kärsineet todella paljon Israelin politiikasta. He joutuvat asumaan ”modernissa” Israelissa alkeellisissa hökkeleissä. Israelin väkiluku on kasvanut huomattavasti. Israelin väkiluku on 8,7 miljoonaa ja heistä juutalaisia on 6,5 miljoonaa. Pieneen maahan on kasvanut liian suuri määrä ihmisiä. Maa ei ole enää omavarainen ruoan suhteen.