Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152209 Ilmoita asiaton viesti
Principeca2
Participant

Pitäisikö meidän rukoilla yhdessä Veijolle selkärankaa? Ja varmuuden vuoksi kaikilta jumalilta. Ehkä itse vihtahousulta, myös.

Veijo, lähetän sinulle sydänpostikortin, jos vihdoin lopetat tuon hyväksikäyttäjän elättämisen ja tämän eläinten kaltoinkohtelun mahdollistamisen. Johanna on jo sen ikäinen, että sen tulee ottaa itse vastuu elämästään. Ja Johanna kohtelee Veijoa niin sikamaisen, ettei ole ansainnut tältä minkäänlaisia almuja.

Toivon, että Veijo löytää itselleen naisen, jolla on itsetunto kohdillaan, jotta tämä on kykenevä kohtelemaan kumppaniaan kunnioituksella, rakkaudella ja tasavertaisesti, ei vain elättäjänä, josta pitää nyhtää kaikki irti, mitä saa ja jota voi haukkua ja parjata julkisesti. Vain huonon itsetunnon omaava nainen käyttäytyy, kuten Tuksu. Hyvän itsetunnon omaavan naisen ei tarvitse alistaa puolisoaan, kumppaniaan tai ketään muutakaan. Ei edes koiraa. Vain heikko ihminen hylkää elävän olennon vain, koska kyllästyy siihen tai se ei ole enää muodissa, kuten Tuksu tekee koirille.