Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 184 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 184

#152210 Ilmoita asiaton viesti
maapalvelun neiti.
Participant

Tyylipuhdas rantalokki

Onhan taas vetänyt melkoisen metsästysasun päälleen. Tuollehan nauraa kaikki vastaantulijat: nelikymppisen neitsyen lollot roikkuu navassa, paitsi että napa roikkuu runsaan laardin keskellä alamahalla. Tom & Jerry ja macaronsdietti näkyy kuvassa. Beba on iso ja reidet paksut, siihen sitten yritetään virittää onnettoman pienet bikinit. Sitten lähdetään alastomana baanalle ”kuvauksiin” ja keikistellään ohikulkijoille täydessä sotamaalissa. Sitten kun saa ahdisteltua jonkun viattoman turistin kuuntelijaksi, alkaa julistaa omaa uskoaan eli kidutushelvettiä. On siinä kyllä oikea rukoilevaisen perikuva. Edestakaisin ja eestaas.

VSV ihmetteli tuota mamman mukanaoloa moisessa touhussa. Ei ole paljoa siellä mammankaan korvien välissä. Muistatte sen pikkurahoista kootun setelitukon viuhtomisen ja oikeudessa naureskelun. Entäs se, kun tämä koko ryysyläiskaravaani suunnisti nelihenkisenä seurueena Vanajanlinnaan hakemaan niitä häävarausrahoja pois. On se mahtanut olla henkilökunnalla yksi työuran ehdoton huippukohta. Ryysyihin sonnustautunut äänekäs sekopääkööri pelmahtaa respaan ja Tunkio alkaa isoon ääneen Euroopan omistajan elkein vaatimaan rahoja palautettavaksi. Velli kumaraisena hamraana hiirulaisena seisoo kauempana takana, yrittää maastoutua näkymättömäksi. Pappa höpöttää omiaan, mamma puristelee kainalossa liian isoa rumaa käsilaukkua, komppaa käkättävää dotheria sen minkä ehtii. Voin hyvin kuvitella, että tämä ”loma”matka mennään samanlaisin elkein. Kaksi höperöä sotkee menemään, toinen edeltä friikin näköisenä ja se hiljaisempi kulkee perässä. Friikki riisuu ja esiintyy, toinen toimii lakeijana, maksajana ja kuvaajana.

Ei, en kestä ajatella enempää. Hotellihenkilökunta on tottunut kaikkeen, mutta sekopää kumihuuli tekee varmasti lähtemättömän vaikutuksen.